SINOĆNJI KONCERT

GLAZBENI VELEMAJSTOR Toni Cetinski oduševio Rijeku!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Toni je još jednom potvrdio da je vrhunski pjevač i showman bez premca.

Obljetnički koncert kojim je Toni Cetinski sinoć u Rijeci, u Dvorani mladosti nastavio koncertno obilježavanje 25 godina svoje bogate glazbene karijere, oduševio je njegove mnogobrojne fanove iz Rijeke i okolice!

Pogledaj i ovo Queens Of The Stone Age 23. i 24. srpnja Titani rocka Queens of the Stone Age ovo ljeto čak dva dana sviraju u Zagrebu

Toni je još jednom potvrdio da je vrhunski pjevač i showman bez premca, a njegov je višesatni spektakl publika vidno doživjela s velikim ushićenjem i s puno emocija. Fanovi Tonija Cetinskog pjevali su s njime uglas, dok je Toni nizao hit za hitom. Koncert je nakon nastupa predgrupe Pravila igre Toni započeo jednom od svojih novijih uspješnica, hit pjesmom "Krik", a nisu izostali ni neizbježni hitovi koji su tijekom posljednjih godina obilježili glazbenu scenu u Hrvatskoj, ali i regiji, poput pjesama "Onaj tko te ljubi sretan je", "Blago onom tko te ima", "Kad žena zavoli", "Opet si pobijedila" , "Neka noćas dođu svi", "Nek' ti bude ljubav sva", "Ja sam zaljubljen" i mnogih drugih hitova ovog glazbenog velemajstora iz svih etapa njegove karijere.

Toni, koji je poznat po odličnoj i prisnoj komunikaciji s publikom na svim svojim koncertima nije ni ovoga puta razočarao, pa je, spustivši se među publiku izazvao potpunu euforiju.

Nakon brojnih velikih koncertnih pozornica na kojima je ove godine suvereno "vladao" poput one u Areni Zagreb, Spaladium Areni u Splitu i Kombank Areni u Beogradu, Toni ni na ovoj turneji nije izostavio Rijeku, grad u kojem ga uvijek iznova dočekaju njegovi najvatreniji fanovi.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene