Toni je još jednom potvrdio da je vrhunski pjevač i showman bez premca.


Obljetnički koncert kojim je Toni Cetinski sinoć u Rijeci, u Dvorani mladosti nastavio koncertno obilježavanje 25 godina svoje bogate glazbene karijere, oduševio je njegove mnogobrojne fanove iz Rijeke i okolice!

Toni Cetinski (Foto: PR)

Toni je još jednom potvrdio da je vrhunski pjevač i showman bez premca, a njegov je višesatni spektakl publika vidno doživjela s velikim ushićenjem i s puno emocija. Fanovi Tonija Cetinskog pjevali su s njime uglas, dok je Toni nizao hit za hitom. Koncert je nakon nastupa predgrupe Pravila igre Toni započeo jednom od svojih novijih uspješnica, hit pjesmom "Krik", a nisu izostali ni neizbježni hitovi koji su tijekom posljednjih godina obilježili glazbenu scenu u Hrvatskoj, ali i regiji, poput pjesama "Onaj tko te ljubi sretan je", "Blago onom tko te ima", "Kad žena zavoli", "Opet si pobijedila" , "Neka noćas dođu svi", "Nek' ti bude ljubav sva", "Ja sam zaljubljen" i mnogih drugih hitova ovog glazbenog velemajstora iz svih etapa njegove karijere.

Toni Cetinski (Foto: PR)

Toni, koji je poznat po odličnoj i prisnoj komunikaciji s publikom na svim svojim koncertima nije ni ovoga puta razočarao, pa je, spustivši se među publiku izazvao potpunu euforiju.

Toni Cetinski (Foto: PR)

Nakon brojnih velikih koncertnih pozornica na kojima je ove godine suvereno "vladao" poput one u Areni Zagreb, Spaladium Areni u Splitu i Kombank Areni u Beogradu, Toni ni na ovoj turneji nije izostavio Rijeku, grad u kojem ga uvijek iznova dočekaju njegovi najvatreniji fanovi.

Toni Cetinski (Foto: PR)