Bundekfest

Toni Cetinski i grupa Silente gosti su Bundekfesta 2014.

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Regionalna glazbena zvijezda Tony Cetinski vraća se zagrebačkoj publici, koja će ponovo imati priliku uživati u nekima od najljepših ljubavnih pjesama svih vremena. Na radost velikog broja obožavatelja, ovogodišnji Bundekfest otvorit će grupe Silente i već najavljeno Hladno pivo!

Tony Cetinski ponovno nastupa u Zagrebu te najavljuje spektakularan koncert u sklopu najvećeg i najljepšeg izdanja Bundekfesta, koji će se održati od 24. rujna do 5. listopada 2014., na jezeru Bundek. U vikendu otvorenja, koncert majstora pop glazbe očekuje nas u subotu, 26. rujna od 21 sat, a zagrebačka će publika imati prilike čuti i aktualni singl Žena nad ženama, koji je u kratkom vremenu zauzeo vodeće pozicije na top listama diljem regije.

Pogledaj i ovo Tony i Dubravka Cetinski - 2 vječni romantik Cetinski sasvim iskreno o bajci koju živi: "Dobro kad možeš s nekim tako biti i nakon 10 godina reći da je kao da ste se jučer upoznali''

“Iznimno se veselim nastupu na ovogodišnjem Bundekfestu, a svojoj vjernoj publici obećajem dobru zabavu, s puno pjesme i plesa. Po prvi puta ćemo, pred zagrebačkom publikom, izvesti nedavno objavljenu pjesmu Žena nad ženama. Ovim putem pozivam sve drage građane grada Zagreba i njegove goste da zajedno uživamo u ovom festivalu vrhunske glazbe i gastronomije.“ – izjavio je glazbenik Tony Cetinski.

Ovogodišnjoj glazbenoj karavani pridružuje se i mlada dubrovačka grupa Silente. Djevojke i dečki iz grupe, koja je ove godine potvrdila svoju vrijednost i kvalitetu dobivši glazbenu nagradu Porin za debitante godine, otvorit će ovogodišnji Bundekfest, zajedno s rock velikanima, grupom Hladno pivo, 24. rujna 2014.

Veselimo se Bundekfestu, a posebno nam je drago što otvaramo festival zajedno sa Hladnim pivom. Zbog nenormalnog gostoprimstva i dobrih koncerata koje smo imali u Zagrebu, osjećamo se na neki način kao da smo doma. Posljednji put smo tu nastupili u Vintage industrial baru koji je bio potpuno rasprodan i tu atmosferu još uvijek pamtimo tako da se stvarno radujemo ponovnom susretu s istom publikom. Vidimo se na Bundeku!“ – izjavio je Sanin Karamehmedović iz grupe Silente.

Bundekfest 2014. bit će ujedno najveći i najbogatiji do sada, čime postaje jedno od najvažnijih gospodarskih i zabavnih događanja u Hrvatskoj, ali i cijeloj regiji.

Noviteti ovogodišnjeg Bundekfesta su gradovi partneri Budimpešta, Beč, Rim i Ljubljana, koji će zagrebačkoj jesenskoj priči dati poseban šarm i jedinstveno gastro, zabavno i kulturno putovanje Europom. Posjetitelje očekuju i brojni drugi zabavni sadržaji za sve uzraste, koji će našu metropolu staviti na mapu najvažnijih jesenskih događanja koje treba posjetiti.

Nastup na Bundekfestu 2014. već su potvrdili zagrebački rockeri Hladno pivo, sarajevska glazbena legenda Dino Merlin i grupa Colonia.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene