Nova turneja

Tomislav Bralić i klapa Intrade spremaju se za Kanadu i Ameriku!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Zbog interesa dodan je i New York!

Prije dvije godine Tomislav Bralić i klapa Intrade u rujnu su se po prvi puta zaputili u Kanadu, u travnju 2013. američku turneju su otvorili u New Yorku, a uslijedili su Chicago, Detroit, Cleveland i Pittsburgh. U studenom iste godine otišli su i u Australiju, gdje su zapjevali u najvećim gradovima- Melbourneu, Sydneyju, Canberri, Perthu i Adelaideu, koji je bio naknadno dodan.

Pogledaj i ovo In Magazin: Tomislav Bralić i Biserka Petrović - 1 evo i zbog koga Majka Dražena Petrovića prisjetila se posebnog trenutka: "Poslije tragedije ja ne pjevam, ali tada sam zapjevala"

Tomislav Bralić i klapa Intrade raspjevali Karlovac!

A sada je na redu još jedna turneja po Kanadi i Americi na kojoj će svojim glasovima razveseliti mnogobrojnu publiku koja ih sa nestrpljenjem očekuje! Klapi je poseban gušt zapjevati jer su koncerti nabijeni emocijama i nostalgijom.

Generacije naših iseljenika i ostali ljubitelji naše klapske pisme će klapu moći vidjeti u ovim gradovima:

16.10. TORONTO
18.10. VANCOUVER
19.10. SAN JOSE
25.10. LOS ANGELES
26.10. NEW YORK

Koncert u New Yorku nije bio u prvobitnom planu, no kada su fanovi iz Amerike čuli da ponovno dolaze, od organizatora Scardona World Music su inzistirali da ne isključe New York iz turneje!

Tomislav i klapa sam kraj godine obilježit će svojim 9. tradicionalnim prosinačkim koncertom u Zagrebu 06. prosinca za koji ulaznice kreću sljedeći tjedan u prodaju, a Scardona je kao organizator osigurala najbolje ulaznice koje se mogu rezervirati i kupiti na scardona.hr.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene