Prepuni športsko-rekreacijski centar Korana u Karlovcu sinoć je uživao u romantičnoj večeri i vrhunskoj glazbenoj interpretaciji Tomislava Bralića i klape Intrade.


Sjajni glazbenici još jednom su u potpunosti opravdali očekivanja publike koja je na 'Danima piva' navikla na velike koncertne događaje.
O rasplesanoj i raspjevanoj atmosferi koju možete vidjeti u priloženoj fotogaleriji Pavla Kocanjera, svjedoče i posjetitelji koji su zagrljeni odlazili kući pjevajući hitove u kojima su sinoć uživali!

Maja Šuput zagrijala atmosferu na Danima piva u Karlovcu

Vezani članci Tomislav Bralić - 6 Tomislav Bralić i klapa Intrade 15 godina vjerni Splitu: Objavili su novi singl i spot "Ostajemo tu!" Tomislav Bralić i Klapa Intrade (Foto: Promo) Tomislav Bralić i klapa Intrade predstavili klasičnu ljubavnu priču na potpuno neočekivan način

Večeras vas pak u sklopu Dana piva u Karlovcu očekuje nešto sasvim drugačije…

Izvorni punk i rock zvuk prepun adrenalina na desnu obalu Korane donose vam žestoki dečki iz Hladnog piva! Četvrt stoljeća glazbene karijere, nebrojeni hitovi, obožavatelji koji ih prate od samih početaka, najbolji su zalog kako će vam Mile, Zoki, Suba, Šoki i Deda, u Karlovcu priuštiti još jedan koncert za pamćenje.

Ne propustite 'Dane piva Karlovac 2014.' i koncert Hladnog piva – utorak 26.08.2014.

Pored koncerata očekuje vas bogata gastronomska ponuda, najveći izbor pivskih brandova, edukativne pivske degustacije, kao i prodaja pivskih suvenira. Ulaz na festival je slobodan!
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook