Dani piva

Tomislav Bralić i klapa Intrade raspjevali Karlovac!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Prepuni športsko-rekreacijski centar Korana u Karlovcu sinoć je uživao u romantičnoj večeri i vrhunskoj glazbenoj interpretaciji Tomislava Bralića i klape Intrade.

Sjajni glazbenici još jednom su u potpunosti opravdali očekivanja publike koja je na 'Danima piva' navikla na velike koncertne događaje.
O rasplesanoj i raspjevanoj atmosferi koju možete vidjeti u priloženoj fotogaleriji Pavla Kocanjera, svjedoče i posjetitelji koji su zagrljeni odlazili kući pjevajući hitove u kojima su sinoć uživali!

Pogledaj i ovo In Magazin: Tomislav Bralić i Biserka Petrović - 1 evo i zbog koga Majka Dražena Petrovića prisjetila se posebnog trenutka: "Poslije tragedije ja ne pjevam, ali tada sam zapjevala"

Maja Šuput zagrijala atmosferu na Danima piva u Karlovcu

Večeras vas pak u sklopu Dana piva u Karlovcu očekuje nešto sasvim drugačije…

Izvorni punk i rock zvuk prepun adrenalina na desnu obalu Korane donose vam žestoki dečki iz Hladnog piva! Četvrt stoljeća glazbene karijere, nebrojeni hitovi, obožavatelji koji ih prate od samih početaka, najbolji su zalog kako će vam Mile, Zoki, Suba, Šoki i Deda, u Karlovcu priuštiti još jedan koncert za pamćenje.

Ne propustite 'Dane piva Karlovac 2014.' i koncert Hladnog piva – utorak 26.08.2014.

Pored koncerata očekuje vas bogata gastronomska ponuda, najveći izbor pivskih brandova, edukativne pivske degustacije, kao i prodaja pivskih suvenira. Ulaz na festival je slobodan!
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene