Nikola Bosilj i Aleks Težak
Nikola Bosilj i Aleks Težak Foto: PR

Glazbu i tekst za pjesmu "Tisuću milja" je pisao Nikola Bosilj, a za aranžman i produkciju zaslužan je Branimir Mihaljević.


Nikola Bosilj nam je svima poznat kao osnivač i vođa popularnih Mejaša koji već dugi niz godina suvereno vladaju glazbenom scenom, a svojim novim projektom želi široj publici predstaviti sebe kao autora.

Vezani članci Božo Vrećo Iskorak u klupsku glazbu: Jedinstveni Božo Vrećo novom pjesmom i spotom ponovno pomiče granice Dino Guščić Ovom mladiću tek je 16 godina i već je krenuo u osvajanje domaće glazbene scene, a ima i sjajnu ekipu iza sebe

Prva pjesma kojom će predstaviti ovaj zanimljivi projekt je singl naziva "Tisuću milja", a začetnik ideje Nikola je otkrio kako je sve počelo: "Već duže vrijeme se u meni razvijala ideja za ovaj projekt, ali valjda je trebalo proći dovoljno vremena da stvari sjednu na svoje mjesto. Osim što sam do sada uz Denisa Dumančića pisao pjesme za Mejaše i druge izvođače, odlučio sam publici predstaviti Maligane za čijeg sam pjevača odabrao Aleksa Težaka za kojeg mislim da može svojim glasom publici prenijeti emociju mojih pjesama koje su čekale, čini se, baš njega. "

"Tisuću milja" je pjesma koja sigurno neće proći nezamijećeno i sigurno ćete se uhvatiti kako je pjevušite. Nikola je sudjelovao na ovom projektu od početka do kraja - teksta, glazbe, režije, montaže pa čak i kamere što je često i jedna od njegovih uloga u Mejašima.

Glazbu i tekst je pisao Nikola, a za aranžman i produkciju zaslužan je Branimir Mihaljević. Za pjesmu je već napravljen i spot u kojem glavne uloge imaju prekrasna mlada voditeljica Elena Jung i Mitja Grager, a osim Nikole iza kamere je stajao i Fran Dobrenić.

"Nadam se da će se publika brzo prepustiti veselju kojim zrači ova pjesma i da će neopterećeno uživati u njoj kao i mi kad smo je stvarali. "Neka ovo bude poklon svima koji slave Valentinovo i onima koji su od SVOJIH ljubavi udaljeni miljama daleko."

Nikola nam je također otkrio kako mu je zadnje vrijeme inbox pretrpan porukama i upitima da li izlazi iz Mejaša, na što je odgovorio: "Naravno da ne izlazim iz Mejaša. Dapače, spremamo novi album koji će uskoro izaći tj. odredili smo si termin negdje prije ljeta što za nas znači da ćemo proljeće provesti u studiju, osim toga očekuju nas dogovoreni koncerti po cijeloj Hrvatskoj i nova kanadska turneja koju spremamo za početak 5. mjeseca."

Ostatak benda će predstaviti u narednim spotovima, a do tada uživajte uz Maligane i otplovite "Tisuću milja."

Monika Kravić opet ljubi: U vezi je s uglednim odvjetnikom i jednim od najpoželjnijih domaćih neženja