Uskoro!

Tina Katanić poziva na Bundekfest: Nastupaju Psihomodo Pop i Let 3

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Frida, Donna, Ja volim samo sebe, Ramona i brojne druge pjesme Davor Gobac sa svojim će dečkima zasvirati pred domaćom publikom, a uz zagrebačke rockere nastupit će i riječki Let3. Program svečanog otvorenja u četvrtak, 25. rujna 2014. započinje u 19 sati.

Psihomodo Pop i Let 3 najavljuju vrhunsku rock poslasticu na Bundekfestu 2014. koji počinje u četvrtak 25. rujna od 11 sati, a slijedećih će jedanaest dana biti centrom zabave, dobre glazbe i gastro užitaka. Poziv svim Zagrepčanima te gostima Grada Zagreba uputili su i atraktivna TV voditeljica Tina Katanić, bivši boksač Željko Mavrović i košarkaš Andrija Žižić.

Pogledaj i ovo Severina i Let 3 na zabavi poslije Dore - 5 kakav Afterparty! Pogledajte kamo su letovci odveli Severinu nakon finala Dore, iznenadila je ekipu na neočekivanom mjestu!

Danijela Martinović nastupit će na ovogodišnjem Bundekfestu

Tina je prošli tjedan predstavila i službenu nošnju festivala koju su osmislile dizajnerice iz modnog dvojca Boudoir, a na Bundek stiže u društvu prijateljica: “Naše prekrasno jezero u srcu Zagreba ugostit će Bundekfest, a ja ću ovdje biti svaki dan pa pozivam da dođite i Vi, da se svi zajedno zabavimo, uživamo u gastro delicijama ali i probamo nešto novo poput vožnje balonom.“

Brojnim najavljenim glazbenicima koji će na Bundekfestu nastupiti od 25. rujna do 05. listopada, pridružuju se i grupe Psihomodo pop i Let3 čiji nas nastupi očekuju u četvrtak, 02. listopada 2014. od 21 sat. Damir Martinović Mrle posebno se raduje suradnji nastupu u Zagrebu: "Uvijek volimo svirati u Zagrebu i družiti se s našim prijateljima. Željno iščekujemo nastup na Bundekfestu, toliko željno da nas svrbe neki dijelovi tijela."

Vrhunska produkcija i spektakularna pozornica dat će posebnu čar večernjim koncertima najvećih domaćih i regionalnih glazbenih imena. Bundekfest će ove godine ugostiti Hladno pivo i grupu Silente, Coloniu i Danijelu Martinović, Tonija Cetinskog, Massima i klapu Cambi, klape Šufit i Maslinu, Slavonia Band i Najbolje hrvatske tamburaše, Psihomodo pop i Let3, Dinu Merlina i jedinstveni glazbeno – plesni program s Ibize La Fiestu. Na maloj će festivalskoj pozornici mnogi mladi, neafirmirani glazbenici, dobiti priliku i predstaviti se zagrebačkoj publici, a iz kazalište Krempuh gostuje predstava Spektakluk u izvedbi glumaca i redatelja Tarika Filipovića i Renea Bitorajca.

“Pozivam sve da nam se pridruže na ovogodišnjem Bundekfestu jer nas očekuje pregršt lijepih događanja, festival balona s atraktivnim iluminacijama, vrhunska glazba i druženje uz gastro specijalitete gradova partnera!“ – izjavio je bivši boksač Željko Mavrović.

 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene