Pogledajte galeriju

The Shapeshifters i Hladno Pivo zapalili KnockOut Snow Festival!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Izvještaji regionalnih medija o urnebesnoj zabavi mladih u francuskim Alpama govore o najvećem skijaškom spektaklu za mlade ove sezone.

Svjetske DJ zvijezde The Shapeshifters, hrvatski rockeri Hladno Pivo, slovensko – hrvatski DJ duo Vanillaz i grupa Connect zapalili su KnockOut Snow Festival i zatresli su bajkoviti gradić Orcieres koji se nalazi na 1850 m/nv!

Pogledaj i ovo Hladno Pivo sasvim neočekivano Kraj jedne ere: Bend Hladno Pivo nakon 35 godina postojanja objavio novost koja će rastužiti obožavatelje

Hitovi popularnih grupa Hladnog Piva i Connecta pjevali su se u francuskim Alpama a uzavrelu atmosferu do usijanja su doveli britanski DJ duo The Shapeshifters te hrvatsko - slovenski DJ duo Vanilazz. Sportska arena KnockOut Snow Festivala posljednjih je dana doživjela svoj vrhunac a u cjelodnevnim sportskim i zabavnim sadržajima uživali su i sami izvođači.

'Atmosfera u Orcieresu je zaista odlična, nedavno smo i naučili skijati tako da u slobodno vrijeme usavršavamo tehniku. Vjerujem kako ćemo se ponovno vratiti na KnockOut Snow festival!', izjavio je Mile Kekin iz Hladnog Piva.

U sedam festivalskih dana na dnevnim apres ski partijima te noćnim koncertima u Areni Orcieres, izmjenjivali su se pjesma i ples, a snježna francuska bajka polako se privodi kraju. Ovogodišnji festival zatvorit će priznati hrvatski DJ Luca Montecchi a tisuće mladih zaljubljenika u glazbu i sport kući će ponijeti prekrasne uspomene nezaboravnog druženja u bajkovitim francuskim Alpama.

'Oduševljen sam provodom u francuskim Alpama. Bilo je prekrasno nastupiti pred punom dvoranom energičnih, sretnih i raspjevanih ljudi. Ovih dana polako usavršavam bordanje na snijegu i uživam u svakom trenutku provedenom na KnockOut Snow Festivalu', izjavio je DJ Vanillaza Marko Bucić.

Nakon francuske skijaške avanture, u organizaciji Collegium putovanja, od 13. do 16. ožujka očekuje nas vrhunac snježne bajke u Olimpijskom Centru Jahorina u blizini Sarajeva. Na KnockOut Snow Closing Festivalu mlade će zabavljati splitski glazbenik Jole, tamburaški sastav Mejaši, DJ dvojac Frankie Headfors i DJ Luca Montecchi. Osim noćnih partija i koncerata, tu su apres ski partiji, posjet Sarajevu i brojna druga iznenađenja.

Ne propustite ovu skijaško-glazbenu poslasticu i rezervirajte svoje mjesto na KnockOut Snow Closing Festivalu Jahorina.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene