The Frajle su objavile na društvenim mrežama kako nastavljaju svoju misiju kao trio, a Marija Mirković nastavit će samostalnu karijeru.

Galerija


Marija Mirković, Nataša Mihajlović, Jelena i Nevena Buča, četiri izuzetno talentirane dame, svojim obradama, ali i autorskim pjesmama zavode publiku od 2009. godine pod imenom The Frajle. Sada su na Instagramu objavile novost koja je rastužila njihove brojne obožavatelje. Istaknule su kako će nastaviti surađivati kao trio.

Vezani članci The Frajle i Tijana Dapčević (Foto: PR) The Frajle: Nova pjesma uoči novog albuma i koncerta u Zagrebu! The Frajle (FOTO: Nikola Jovanović) Frajle stižu u Zadar! Bit će ovo najbolji Dan zaljubljenih!

"Dragi naši, nakon 12 divnih godina u nova jutra ulazimo kao trio! Marija, želimo ti svu sreću! A mi se uskoro vidimo na koncertima. Jelena, Nataša i Nevena", napisale su iz grupe.

Marija Mirković rekla je kako će možda zvučati čudno, ali nema nikakvih svađa, kao ni skandala. Dodaje kako se rastaju u miru te da je za sve njih to najbolja odluka. Tu odluku komentirali su i njihovi brojni fanovi.

"Sretno Frajlama i sretno Mariji. Mada me vijest je rastužila", "Bez zamjerke, meni je Makica najomiljenija", "Hvala Maki na svemu. A vi cure se držite, čuvajte što imate i nastavite svoju misiju", "Falit ćeš Marija", samo su neki od komentara ispod njihove objave.

Severina poslije 17 godina progovorila o skandalu koji se i danas spominje: "Šest mjeseci nisam izašla iz kuće"

Ljutita Ella Dvornik pokazala užasan komentar koji je dobila na račun svoje djece: "Čovječe, pazi što pišeš"