The Black Room
The Black Room Foto: PR

Cijeli je album grupe The Black Room ‘’smješten’’ u fiktivnom Motelu Monaco koji je poslužio kao platno za njihove kratke sonične price, od kojih je singl ‘I’ll talk you into’ prvi u nizu.


Prvi singl ‘’I’ll talk You Into It’’ riječkog The Black Rooma ujedno najavljuje i album Motel Monaco, dijelom inspiriran zadnjom europskom turnejom te ponajviše ‘’drugim lice’’ gradova regije i njihovih kutaka koji su ih vratili u neka zaboravljena vremena. Cijeli je album ‘’smješten’’ u fiktivnom Motelu Monaco koji je poslužio kao platno za njihove kratke sonične price, od kojih je singl ‘I’ll talk you into’ prvi u nizu.

Vezani članci Marko Rudelić Mladi kantautor Marko Rudelić u novoj pjesmi pjeva o bijegu, slobodi i življenju u sadašnjem trenutku Klapa Rišpet Jubilarni nastup klape Rišpet na Splitskom festivalu uz ljubavnu baladu tradicionalnog dalmatinskog zvuka

Produkciju pjesme potpisuje Matej Zec (Let 3) koji je producirao i zadnje izdanje benda objavljeno samostalno. Za ‘I’ll talk you into it’ predstavljen je i spot režiran od strane nagrađivane redateljice Katarine Barišić, a opisuje presjek trenutaka dvoje protagonista tijekom jedne večeri. Glazbu, tekst i aranžman potpisuju Jakov Katalinić, Leo Ventin, Ivan Ritoša i Kruno Kukuljan.

Lana se u izlazak uputila u prozirnoj kombinaciji pa pokazala gaćice, nema tko se za njom nije okrenuo

Može li se ovo uopće nazvati haljinom? Dosta toga joj je izvirivalo u izdanju za koje bi se malo žena odlučilo