Ne propustite

The Best of Clubbing u Green Gold Clubu!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Idealna kombinacija house glazbe i saksofona čeka vas ove subote 05. listopada 2013., u Green Gold Clubu. Ne propustite uvijek inovativni live sax act Jakše Jordesa uz DJ podršku Jazzy Rosscoa!

Nakon petnaestogodišnje uspješne sviračke karijere i stalnih nastupa sa najznačajnijim i najpoznatijim hrvatskim izvođačima Jakša Jordes počinje novu samostalnu karijeru, koja mu otvara vrata europske house scene.

>> Domaći festivali nominirani za prestižne nagrade!

Slobodnim improvizacijama u nastupima house i electro DJ-a privukao je pažnju labela Hed Kandi i Ministry of Sound, te im se pridružuje na turneji. Nakon nastupa s Rogerom Sanchezom u Sarajevu u veljači 2009. godine, postaje traženo lice i sax u cijeloj regiji. Stalni nastupi u Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini, Srbiji, Makedoniji i Sloveniji osigurale su mu suradnju sa svim vrhunskim Dj-ima regije, kao i nastupe u Austriji, Švicarskoj, Mađarskoj i drugim europskim zemljama. Album “Ambidexter” je produkt suradnje sa domačim producentima među kojima se ističe E-Base & Poul Wish i DJ Jazzy Rossco.

Jazzy Rossco sve je poznatiji i priznatiji osječki DJ i producent koji je karijeru započeo 2010.-e. U svijet produkcije ušao je godinu dana kasnije kada s Deni Dansmoreom i saksofonistom Jakšom Jordesom stvara prvi singl pod nazivom "Secret love". Ubrzo je uslijedila samostalna traka "On The Beach" izdana na South Sound kompilaciji za Lip Records i suradnja s beogradskim Babysittersima na traci "Hollywood" izdana na 3Desires labelu. Zajedno s njima izdaje remix za Crazibizu, a s remixom "Beautiful People" za Jean Marie K pobjeđuje na natjecanju. Slijedeća traka je "Let Me Down" u izdanju Mjuzieek digital labela, a uvrštena je i na "Disco Bombs Compilation vol.3". S trakom "Ina" izdanoj na Muzicasa Records labelu Jazzy Rossco trenutno kroči prema vrhu svjetskih house chartova.
 

Pogledaj i ovo showbuzz Green Gold Club Lanci, maske i kavezi - najizazovniji poziv u Green Gold Club

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene