VELIKI KONCERT

NE PROPUSTITE Teresa Salguerio dolazi u Zagreb

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Iako je već više puta gostovala i nastupala pred publikom u Hrvatskoj, Teresa ovaj put dolazi kao potpuna umjetnica.

Teresa Salguerio, portugalska pjevačica iz Lisabona, svjetski priznata umjetnica, 10.02.2017. dolazi u Zagreb, povodom svog samostalnog koncerta u klubu Boogaloo.
Iako je već više puta gostovala i nastupala pred publikom u Hrvatskoj, Teresa ovaj put dolazi kao potpuna umjetnica, koja je unazad nekoliko godina uspješno uspjela objediniti svoje autorstvo i izvanserijsku interpretaciju.

Godine 1986. oduševila je dvojicu sjajnih glazbenika, Rodriga Leãoaa i Pedra Ayresa Magalhãesa, koji su tražili novu pjevačicu za svoj projekt. A već samo godinu nakon počeli su raditi na projektu, koji je 1990. postao svjetski poznati bend, Madredeus.


Od 1987. I 2007. su prodali preko 5 milijuna albuma, i postali kulturni ambasadori Portugala. Postao je najljepši glas koji je je ikad uspio prenijeti svu umjetnost Fado glazbe prema svijetu. Upravo je njen glas, postao prepoznat od velikana kao što su José Carreras, Caetano Veloso, Carlos Núñez, Angelo Branduardi or Zbigniew Preisner.
Teresa je svojim glasom širila granice.

U isto vrijeme, Teresa je gradila svoju solo karijeru svojim glasom te širila granice svoje karijere na cijeli svijet. Hrvatska publika sa Teresom ima zakazan ponovni susret i to već sljedeći mjesec, 10.02.2017., u klubu Boogaloo. Nikako ne propustite !

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene