iz atomskog skloništa

TBF održava besplatan koncert - Dečko spremaju i novi album!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Splitski TBF nakon kratke koncertne pauze nastupa ponovno u Zagrebu u koji stiži izravno iz atomskog skloništa u kojem pripremaju novi studijski album!

Treću godinu zaredom Antenaplugged predstavlja najbolje od hrvatske urbane glazbe. Besplatan koncert, koji se održava ove srijede, 29. siječnja od 21 sat u zagrebačkom Green Goldu clubu, idealna je prilika za sve fanove da dožive pravo rock prosvijetljenje uz TBF i LET 3!

Pogledaj i ovo Let 3 Očekivano? Evo kako je Let 3 komentirao Baby Lasagnu, dok su oni bili njegovi glavni favoriti: "Prvi put sam ga neki dan čuo i..."

«Koncert će biti naš prepoznatljiv koncept, očekujte najgore od nas! Živjela efikasna željeznica» - izjavio je Mladen Badovinac iz TBF-a uoči koncerta Antene Zagreb.

Splitska grupa posljednjih tjedana u vlastitom studiju u pravom atomskom skloništu, na radost svih fanova, priprma novi studijski album.

Dečki iz Total Knockouta raspametili ženski dio publike u Green Gold Clubu

'Ušli smo u studio prije dva, tri tjedna. Složili smo svoj studio, jedan naš mali eksperiment u atomskom skloništu, ali krenulo je dobro. Našli smo dobar zvuk, puni smo poleta i entuzijazma i nadamo se da će sve biti gotovo do proljeća. Naravno objavit ćemo neki singl prije!', izjavio je Luka Barbić i dodao: 'Radujemo se da ćemo svirati zajedno sa Letovcima. Dugo se već nismo sreli na pozornici. Bit će to dobra zezancija i jako zanimljiva večer. U Zagrebu je šarolika publika ali je uvijek super atmosfera. Tu imamo tradicionalno dobre koncerte i svakako će biti gušt to odraditi, a to je i dobar lijek protiv ove hladnoće pa toplo preporučam svima da dođu i ugriju se.'

Na pozornici Green Golda ove će srijede zajedno nastupiti TBF i LET 3 što garantira vrhunsku zabavu kakava se rijetko ima prilike doživjeti.

Antenaplugged, besplatni koncerti za najvjernije slušatelje, započeli su prije dvije godine kada smo se družili s Goranom Baretom i Majkama, Nenom Belanom i FIumensima, Gustafima, Lukyjem, Psihomodo Popom i Urbanom! Prošle smo se godine družili uz tradicionalno fantastične Gorana Bareta i Majke, Belana i Gopca, Massima, Tonya, Zorana Predina i Pips Chips & Video Clips! Ove nas godine u Green Goldu očekuje najbolji rock spektakl, a za ulazak na koncert dovoljno je samo doći i uživati!
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene