Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Gotovo godinu dana od objave posljednja dva singla ''Neću ti ništa'' i ''Banane'', TBF predstavlja još jednu novu pjesmu.


Nova pjesma TBF-a ujedno najavljuje i izlazak novog albuma, šestog studijskog u karijeri benda nakon uspješnog ''Pistaccio Metallic'' iz 2011. godine.

Novi album nosi naziv ''Danas sutra'', a izlazi sredinom lipnja. Pjesma ''Sa mog prozora'' jedna je od 11 novih stvari izašlih iz radionice splitskog benda i u par crtica želi progovoriti o tome gdje i kako živimo. Uživajte jer danas ima, a sutra nema šta nema! - poručuju dečki iz benda.

Album prvijenac najboljeg novog izvođača godine - Bang Bang osvaja publiku!

Glazbu potpisuje Nikša Mandalinić, tekst Aleksandar Antić dok je za aranžman, uz njih, zaslužan i ostatak benda Mladen Badovinac, Luka Barbić, Ognjen Pavlović i Nikola Vidović. Na pjesmi kao bek vokal gostuje 100 Baltazara. Album je sniman u studiju Bozon u Splitu, a miksan u studiju RSL production u slovenskom Novom Mestu. Mix i mastering radio je Tomaž Maras, a produkciju potpisuje cijeli TBF.
  Vezani članci Mladen Badovinac Identitet supruge domaćeg glazbenika je nepoznat, a i sinčić se rodio u tajnosti prije više od mjesec dana Željko Joksimović (Foto: PR) Željko Joksimović i TBF u Bjelovaru u sklopu turističke manifestacije "Terezijana"

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook