Pogledajte videospot grupe TBF za singl 'Tremor'.


TBF nikad nije bio bend koji prati trendove. To je bend koji stvara trendove! Prije nekoliko mjeseci na svojoj službenoj Facebook stranici pozvali su sve svoje fanove da sudjeluju u izradi videospota za njihov aktualni singl 'Tremor'. Cilj je bio skupiti što više luđih snimaka kućnih ljubimaca, a sudeći prema finalnom videospotu koji je nadasve simpatičan, cilj je ostvaren u potpunosti!

Vezani članci TBF se uoči nastupa u Zagrebu prisjetio nekih anegdota iz 20 godina duge karijere (Foto: Dnevnik.hr) - 4 TBF i Zagreb vole se javno: "Naša je misija ići po svijetu i stvarati prijatelje, tako i u Zagrebu!" PR TBF stiže na YAMMAT.FM: slušajte njihov "Ritmo Floto" na 102.5 MHz!

'U ova turbulentna vremena najvažnije je biti zdrav i bogat, a kako svi znamo, zdravlje proizlazi iz smijanja, a najveće bogatstvo leži u bezuvjetnoj ljubavi koju nam pružaju naši najmanji i najnedužniji', javili su iz benda, a upravo su tako najmanji i najnedužniji postali glavni junaci novog TBF-ovog spota.

U spotu se apsolutno u svakom izdanju pojavljuju psi, mačke, papige, kornjače, hrčci i kameleoni, ali i neki neobičniji ljubimci poput sove, tvora i vjeverice! 'Tremor' je treći singl s posljednjeg albuma 'Danas sutra' koji je krajem godine zasjeo na sve važnije godišnje top liste najboljih albuma u 2015. godini. Na njemu je TBF poprilično eksperimentirao i radio iskorake u neka nova područja pa tako i 'Tremor' sadrži country elemente.