Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Kako bi olakšali traumatično razdoblje u životima malenih i njihovih roditelja ovoj plemenitoj gesti odazvale su se najveće tamburaške legende.


Najveće hrvatske tamburaške zvijezde predvođene popularnim Beginima održati će donacijski koncert Tamburaške legende za dječji osmijeh u KD Vatroslav Lisinski 9. listopada, 2016. Donacijski koncert održat će se pod visokim pokroviteljstvom Predsjednice Republike Hrvatske Kolinde Grabar-Kitarović.

Vezani članci Duško Lokin (Foto: Marko Jurinec/PIXSELL) Obećanje ludom radovanje ili? Evo što su to sve zvijezde spremne učiniti ako Hrvatska osvoji Svjetsko prvenstvo! Mario Budišćak (Foto: Screenshot) Frontmen popularnih Begina dao obećanje: "Ako Hrvatska osvoji prvo mjesto, Fran će dobiti i seku i bracu!"

Prikupljena sredstva namijenit će se za obnovu stanova u kojima zbog dugotrajnog liječenja borave obitelji iz cijele Hrvatske, a čija se djeca liječe u Klinici za dječje bolesti Zagreb. Tri apartmana koje je Udruga Ljubav na djelu dobila na raspolaganje nalaze se u Deželićevoj ulici 31 u neposrednoj blizini bolnice. Iznimno je važno da liječena djeca budu u čistim i higijenski ispravnim prostorijama, a zbog česte upotrebe i dotrajalosti zgrade nažalost potrebna je kompletna obnova ovih triju apartmana.

“Iznimna nam je čast nastupiti na donacijskom koncertu te na taj način doprinijeti obnovi apartmana kako bi omogućili roditeljima da se ne razdvajaju od svoje djece pogotovo dok su na dugotrajnom liječenju u Zagrebu”- izjavio je pjevač Begina Mario Budiščak.

Kako bi olakšali traumatično razdoblje u životima malenih i njihovih roditelja ovoj plemenitoj gesti odazvale su se najveće tamburaške legende, a među njima zaisgurno najpopularniji Begini koji će izvesti svoje hitove te neke od naših najpoznatijih tamburaških i starogradskih pjesama. Tradicionalna i moderna Hrvatska glazba zasigurno će razveseliti posjetitelje ovog plemenitog koncerta.