premijera spota

Tamburaši Milenij predstavljaju novu pjesmu “To smo mi", spot su snimali u kazalištu

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Tamburaški sastav Milenij osnovala je skupina mladih vrsnih tamburaša 2003. godine u Slavonskom Brodu.

Tamburaški sastav Milenij s nestrpljenjem iščekuje predstaviti svoju novu pjesmu “To smo mi” koja će napokon ugledati svjetlo dana. Istoimeni singl “To smo mi” je nastao iz pera Dominika Šuškovića koji potpisuje glazbu i tekst, dok su na aranžmanu radili svi članovi ovog tamburaškog sastava. Za produkciju je zaslužan Luka Kovačić, dok je sve snimano i miksano u LUDO mediji.

“Već dugi niz godina osjećali smo potrebu da ostavimo neki trag iza sebe, da snimimo neku dobru pjesmu u koju vjerujemo, ali jednostavno ni u jednoj ponuđenoj pjesmi nismo našli ono nešto pa smo već lagano i prestali razmišljati o tome... A onda nam je jedan dan prijatelj ponudio da poslušamo dvije pjesme koje je on napisao. Na prvo slušanje svi članovi benda su bili oduševljeni pjesmom. Ubrzo smo snimili demo i počeli raditi na pjesmi. Uživali smo u svakom trenutku dok smo snimali i nadamo se da će se i slušateljima svidjeti koliko i nama”, zadovoljno su komentirali dečki.

Pjesmu “To smo mi” prati i videospot u kojemu glavne uloge imaju plesači Dora Frigan i Mateo Cvenić. Snimljen je u HNK Varaždin čiji je redatelj i direktor fotografije Avik Shanich, a za make up se pobrinula Ana Ude.

Tamburaški sastav Milenij osnovala je skupina mladih vrsnih tamburaša 2003. godine u Slavonskom Brodu. Kroz godine su promijenili nekoliko članova, a trenutno bend čine: Mladen Popović (prim i vokal), Željko Jelić (bas i vokal), Željko Rossi (kontra i vokal), Tomislav Škopljanac (basprim), Luka Kovačić (basprim, bubanj i vokal) i Dario Dudak (harmonika). Od samih početaka benda osim tamburaške glazbe na njihovom se repertoaru nerijetko pojavljuju obrade poznatih pop i rock pjesama. Nakon nekoliko godina tamburama su pridodali harmoniku i bubanj koji su dodatno obogatili zvuk benda, a i proširili mogućnosti glazbenog izričaja.

Ako ste željni zvuka pop tambure, na pravom ste mjestu jer će dečki iz tamburaškog sastava Milenij zasvirati najljepše stihove o ljubavi.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene