Ne propustite

Tamburaši, hitovi Dine Dvornika i plesačice na šipki u Green Gold Clubu

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Legende Dine Dvornika u Green Goldu će se svirkom prisjetiti Nikola Marjanović i gosti.

Dakle, ako ovo što sada priprema Green Gold Club nije vruć vikend, onda ništa nije. U četvrtak će vas, prema dobrom starom običaju, u ludi vikend uvesti tamburaši Dyaco. Svi koji su bili na nekon njihovom nastupu znaju da sve završava s rukama u zraku i glasnim pjevanjem do ranog jutra. Petak je rezerviran za službeni Tribute to Dino Dvornik. Legende za koju smo sigurni da negdje među oblacima pleše na svoje lude ritmove, u Green Goldu će se svirkom prisjetiti Nikola Marjanović i gosti.

Pogledaj i ovo showbuzz Green Gold Club To se zove potres - kraljice oduševile publiku koja je željela još

Novouređeni Green Gold Club meka je dobre zabave u Zagrebu

A među njima su neponovljivi Davor Gobac, Elvis Sršen Noa i Zvonimir Bučević Buč. Jasno vam je već, da će vam guze i noge, posebno ako tijekom tjedna puno sjedite, biti zahvalne koliko ćete uz Dinove hitove tu noć plesati.

A kad smo već kod guza, za subotu se morate posebno pripremiti, jer Green Gold Club organizira Pole battle adria. U prijevodu, pred očima će vam se natjecati najbolje plesačice oko šipke. Za glazbu brine fenomenlani DJ Frx, aka Chris Twist, a kako biste rashladili tijelo od vizualnih užitaka, tu će biti Somersby. Dakle, vikend u Zagrebu dobiva novo značenje, a kući, kao što vidite iz najave, možete samo na brzo tuširanje i presvlačenje. Green Gold Club vas čeka.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene