Ovakvu tamburašku feštu Dubrovnik, a može se slobodno reći niti Hrvatska, nisu vidjeli.


Prvi puta na istoj su pozornici do pet ujutro nastupila su tri najpopularnija tamburaška sastava u zemlji, Bosutski bećari, Slavonia band i Mejaši.

Otvorenje ljetne sezone kluba Revelin - evo što vas čeka

Vezani članci Bosutski bećari (FOTO: PR) Istinita Priča o Jeli: Novi spot Bosutskih bećara pravo je filmsko remek-djelo Slika nije dostupna Dubrovnik i DJ James Zabiela vole se javno - pogledajte kako je bilo!

Atmosfera kakvu bi poželio svaki klub, ples i pjesma od prve do zadnje minute, od tamburaških standarda, do autorskih hitova sva tri banda, pa do obrada rock i pop hitova, tamburaška je reprezentacija Hrvatske više nego opravdala taj epitet.

Kao vrhunac večeri, ili bolje rečeno jutra, sva su tri sastava na pozornici, zajedno s punim Revelinom izvela "Mojoj majci" i "Lijepa li si". Nad najljepšim je gradom na svijetu svitalo, a publika, među kojom je bio i nemali broj stranaca kojima je ovaj glazbeni stil poprilično egzotičan, je iz sveg glasa pjevala.

Koncert 'Tambura All Stars' po unaprijed osmišljenom scenariju, pokazao se kao pun pogodak, pa se već u Revelinu šuškalo kako bi mogla uslijediti turneja po istom obrascu. 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook