Oduševila publiku

FOTO Majin tajni recept: 'Noćni klub, ruke gore i dobar komad frajera!'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Maja Šuput zapalila je zagrebački klub.

Sinoć je prepuni zagrebački Club Roko gorio od užarene atmosfere jer je ondje nastupila kraljica vrhunske zabave i odličnog provoda – Maja Šuput.

Pogledaj i ovo Maja Šuput, Martina Tomčić, Fabijan Pavao Medvešek i Davor Bilman - 1 Jedva čekamo! Žiri omiljenog showa našao se na okupu, a otkrili su i povod koji je itekako razveselio gledatelje: ''Danas smo i službeno otvorili…''

VIDEO Maji Šuput je dosta: 'Koliko jeb*** još?!'

Čim je stala na binu uvijek odlično raspoložena vrckava Maja digla je na noge sve koji su došli uživati uz njene stare i nove hitove, kao i one drugih izvođača.

'Djevojačko veče', 'Čista petica', 'Jedna noć', 'Nevaljala', 'Nek ti bude krivo' samo su neki od singlova koji su sinoć odjekivali Rokom, a publiku držali na nogama do ranih jutarnjih sati.

Zadnjih nekoliko godina Maja je najtraženiji izvođač za nastupe na brojnim događajima, svadbenim svečanostima, kao i jedna od najtraženijih izvođača za nastupe na trgovima, u šatorima i u disko klubovima, a ovog je tjedna predstavila i svoj novi singl 'Neprilika', koji će zasigurno biti veliki ljetni hit.

'Ovaj mjesec snimam dva spota. Najprije za prošli singl 'Djevojačko veče'. Bit će to pravi ženski mamurluk i završit će kobno' , rekla je Maja otkrivši da će video za pjesmu 'Neprilika' biti rađen po receptu: noćni klub, ruke gore, dobar komad frajera i ona koja izgleda najbolje moguće.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene