Poslušajte kako zvuči nova pjesma ''Sve bi da''.


Vice Versa nastavlja golicati maštu slušatelja i gledatelja te je u spotu za novu pjesmu dalmatinskog rock đira zamalo otkrio svoj identitet. No Ivo Amulić, legendarni frontmen benda Tutti Frutti i jedan od pjevača klape Rišpet, šetajući uz more u Dućama naletio je na Vicu, koji je taman hvatao ribu od 200 kila, a ona mu je pala s udice.

Vezani članci Ivo Amulić i supruga Sandra Ivo Amulić u 59. godini dobio kćer, otkrio već i koje su ime on i supruga odabrali za djevojčicu Ivo Amulić, Sandra Kekez Ivo Amulić otkriva kako se on i njegova trudna supruga Sandra podnose situaciju u kojoj smo se našli

Ćakula ko ćakula, izrodi nešto puno više, a to je pjesma "Sve bi da" u koju je Vice u glavni fokus smjestio upravo prijatelja Ivu koji se pak utjelovljuje i kao Vice Versa, ribar bez ulova, a shodno tome i bez spize.

No je li doista Ivo sreo Vicu, odnosno Vice Ivu ili je ovo samo još jedna mudrolija splitskog metalca, pitanje je na koje ćemo pokušati dati odgovor.

"Napisa san novu pismu i uložija u najmoderniju tehnologiju virtualne realnosti koja mi omogućava napraviti duet ili suradnju s kim god poželin. Nije mi tribalo puno, upisa san u kompjuter Ivo Amulić i snimija pismu i spot. Nadan se da mi Ivo neće zamirit, al' puno je lakše snimiti sve s hologramom nego s pravim Ivom", kaže Vice Versa.

Dobili smo i Ivinu izjavu: "Ne znan 'ko je taj Vice, nadan se samo da će me ostavit na miru."

Tko je tu čiji prijatelj, tko je koga vidio i je li doista u cijeloj ovoj priči Ivo Amulić hologram, a Vice Versa imaginarni lik koji je prvo zamišljao da je ulovio ribu od 200 kila i sada tvrdi da je Ivu vratio u rock vode - provjerite sami. Ipak, postoji nekoliko stvari za koje bi svaki prosječan Dalmatinac dao sve od sebe, a koje su to, otkrijte u videospotu za novi singl tajanstvenog Vice Verse.

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju