Ima i drugačiji spot

Tadej je u novoj pjesmi ''Kazalište snova'' pronašao svoj ritam: ''Tu najbolje pronalazim sebe''

Tadej Tadej PR 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Tadej Galerija

Tadej i na novoj pjesmi nastavio suradnju s Mirom i Sonjom Buljan.

Kroz šalu zna reći kako je u školi uvijek imao probleme jer je stalno nešto tuckao i lupao po stolu te je radi toga čak nekoliko puta znao biti i izbačen s nastave, ali cijeli život u sebi je imao ritam koji je jednostavno bio jači od njega.

Tadej je konačno pronašao ritam u kojem se osjeća svoj na svome, a to se najbolje vidi ali i osjeti u njegovoj novoj pjesmu ''Kazalište snova''.

Tadej i na ovoj pjesmi, baš kao i na prošloj nastavlja suradnju s autorima, Mirom i Sonjom Buljan.

''Imao sam veliku želju napraviti pjesmu koja ima jako dobar ritam i groove. Dobio sam demo pjesme za koji sam odmah znao da bi moglo biti nešto drugačije od mojih dosadašnjih pjesama. Osobno volim taj neki funky dance groove stil, tu najbolje pronalazim sebe i volio bih da ova pjesma zaživi u eteru'', rekao je Tadej.

I sam spot je nešto drugačiji.

''Video je sniman u kazalištu, a ideja mi je bila da ja budem ujedno i cijeli bend. Povaljujem se i kao pjevač i bubnjar i gitarist i klavijaturist. Bilo je dosta zahtjevno ali ujedno i zabavno. MedVid produkcija je lijepo slikom postavila moje ideje i zamisli'', dodao je Tadej.

''Znam da ovom pjesmom želim publici dati najbolje od sebe i da upoznaju Tadeja kojem je ovaj zvuk najprirodniji. Uživat će baš kao i ja'', dodao je za kraj.

1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput Maja Šuput Maja Šuput Maja Šuput +24 Maja Šuput - 4 Celebrity Šuput u badiću zanimljivog kroja pokazala nikad tanji struk, izrez s prednje strane pokazao se kao pun pogodak!

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Enis, Sabina i Asja Bešlagić s Ninom Badrić - 4 Enis, Sabina i Asja Bešlagić s Ninom Badrić - 1 Enis, Sabina i Asja Bešlagić s Ninom Badrić - 3 Enis, Sabina i Asja Bešlagić s Ninom Badrić - 2 +15 Enis Bešlagić (FOTO: Instagram) Celebrity Kći Enisa Bešlagića izrasla je u pravu ljepoticu, a pažnju je krala i supruga glumca, koju ne viđamo često!

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene