premijera spota

T.O. i Ljubica Gurdulić pjesmom 'Sve ovdje je i sada' daju odgovor na vječno pitanje

Tin Ostreš Tin Ostreš PR 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Tin Ostreš Ljubica Gurdulić +0 T.O. Galerija

Tin Ostreš (Psihomodo Pop) vokalnu suradnju u novoj pjesmu ostvario je s pjevačicom izuzetnog glasa Ljubicom Gurdulić (Svadbas).

Nakon prvog izlaznog singla "Baš" kojim nas je Tin Ostreš (Psihomodo Pop) uveo u svoj solo projekt T.O., predstavlja novu pjesmu posebnog naziva ''Sve ovdje je i sada''. Vokalnu suradnju u novoj pjesmu ostvario je s pjevačicom izuzetnog glasa Ljubicom Gurdulić (Svadbas).


"Sve ovdje je i sada" pjesma je o traganju za odgovorom na pitanje tko smo, o procesu potrage za neopipljivom istinom koja se nalazi u svima nama, iako smo odrasli u svijetu u kojem smo uvjereni da se nalazi negdje izvan nas - u međuljudskim odnosima, knjigama, na televiziji i drugdje.

Ova nas pjesma podsjeća na to da smo rođeni sa svim elementima koji su nam potrebni (zemlja, voda, vatra i zrak), a jedino što je stvarno je sadašnji trenutak. Iako konstantno svjedočimo suprotnostima poput uspona i padova, ova nas pjesma poziva da usvojimo novo stanje uma prihvaćajući postojanje svih tih krajnosti jer bez lošeg nema dobrog, a bez svjetla nema mraka.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene