Melem za oči

Svjetski muški top model Simone Zin na Bačvicama uživao u hitovima Fedde Le Granda

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Svjetski top model Simone Zin koji posljednjih deset godina predstavlja jedan od najpoznatijih svjetskih brendova Dolce&Gabbana na splitskim je Bačvicama uživao u drugoj večeri Split Beach Festivala.

Početak vikenda i drugu večer Split Beach Festivala obilježio je nastup jednog od najpopularnijih DJ-a današnjice Fedde Le Granda u čijim je hitovima, uz tisuće obožavatelja iz cijelog svijeta zaplesala i Natalija Žarković, dizajnerica talijanskog modnog brenda Trussardi, voditeljica Lana Pavić i mnogi drugi.

Nakon nastupa u najpopularnijim party destinacijama poput Las Vegasa i Ibize, Fedde Le Grand je Splićanima i njihovim gostima pripremio poseban glazbeni set i naglasio koliko voli Hrvatsku u koju se uvijek s oduševljenjem vraća. Uz njegov nastup, pod zvjezdanim nebom splitskih Bačvica posjetitelje su zabavljali i DJ Daisy, DJ Marien Baker te DJ Alexander Som.

Pogledaj i ovo showbuzz Split Beach Festival Svjetske DJ zvijezde u Hrvatskoj: 'Budite spremni na nezaboravan provod!'

Grčić u lijepom društvu: Zgodna Vedrana ne propušta zabavu u Splitu

Trodnevni Festival večeras će zatvoriti Dimitri Vangelis & Wyman, švedski DJ dua iz Stockholma, koji nastupaju u sklopu spektakularne glazbeno scenske atrakcije La Fiesta. Najuspješniji svjetski DJ-i, plesni umjetnici u glamuroznim kostimima, akrobati u zraku te specijalni efekti na sceni prate ovaj tim. Novi koncept zabave spaja različite umjetnosti i vještine poput baleta, akrobatskog plesa i glazbe u jedno te stvara iliziju nekog drugog svijeta, koja svakodnevno očarava najpoznatije svjetske party destinacije.

Uz svjetske DJ-e, glazbeni show najboljeg svjetskog violinista u klupskim nastupima Miguela Lare, akrobacije u zraku, ples na svili, očaravajući profeisonalni pole dance act najboljih performera u svijetu te vokale koji svojim izvedbama ostavljaju bez daha, profesionalne plesne koreografije i brojna iznenađenja La Fiesta je čarolija koja vas neće ostaviti ravnodušnima.

Požurite po svoju ulaznicu i budite dio najluđeg provoda pod zvjezdanim nebom splitskih Bačvica!
Ulaznice za festival prodaju se na svim kioscima Tisak Media, putem službene web stranice www.splitbeachfestival.com , online putem www.ticketshop.hr te na ulazu na SBF.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene