Ekstravagantni komičar

KAKVA LEGENDA Stigao u gaćama, u pratnji prave eskadrile ljepotica

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Još je svega nekoliko dana ostalo do početka kino distribucije novog filma ekstravagantnog komičara Sache Barona.

Svi nestrpljivo očekujemo novi film ekstravagantnog komičara Sache Barona Cohena, a samo njemu svojstvenom stilu sinoć je održana svjetska premijera filma u Londonu. Tom prilikom glavni glumac akcijske komedije (NE)PROFESIONALAC pojavio se na crvenom tepihu na Leicester Squareu isključivo u gaćama te u pratnji prave eskadrile ljepotica – kako i doliči super-specijalnom tajnom agentu! Od Barona Cohena već smo navikli da se na premijerama svojih filmova pojavljuje „u likovima“ pa je tako nakon Borata, Brune i Diktatora došao red i na Nobbyja – nogometnog huligana koji, nakon što pronađe svog davno izgubljenog brata, igrom najnevjerojatnijih slučajeva postaje pravi pravcati tajni agent! Akcijska komedija (NE)PROFESIONALAC u domaća kina dolazi u četvrtak, 3. ožujka!

Pogledaj i ovo showbuzz Imamo ulaznice ŽELITE ULAZNICE ZA KINO? Pogledajte U Cineplexxu akcijsku komediju (NE)PROFESIONALAC

Osim u Velikoj Britaniji premijera filma održana je i u Francuskoj i Nizozemskoj, a posebno je zanimljivo bilo upravo u Nizozemskoj kada je Baron Cohen... Pardon, Nobby posjetio obližnji lokalni pub i uživao u pravom nizozemskom pivu! Na crvenom tepihu u Londonu pridružile su mu se i ostale zvijezde filma uključujući Marka Stronga, Gabourey Sidibe, Annabelle Wallis te Cohenovu prelijepu suprugu Islu Fisher, a poseban gost bio je i redatelj filma Louis Leterrier. Nakon uvodnog pozdrava i obraćanja gostima premijere u ogrtaču, Nobby se pridružio ostatku filmske ekipe na after-partyju gdje su se, sigurni smo, točile neviđene litre piva kako to i priliči u prisustvu pravog nogometnog navijača.

Nobby (Cohen) ima sve što čovjek iz Grimsbyja može poželjeti – devetero djece i djevojku koju voli više od ičega na svijetu. Nedostaje mu samo jedna stvar u životu: njegov mlađi brat Sebastian od kojega je još kao dijete razdvojen. Nakon 28 godina potrage, Nobby je napokon pronašao svog brata u Londonu – nesvjestan da je ovaj u međuvremenu postao tajni agent organizacije MI6. Nakon njihovog katastrofalnog prvog susreta tijekom kojeg Nobby slučajno uništi Sebastijanov život i uslijed čega se obojica nađu u bijegu, uskoro otkrivaju urotu kojom se želi uništiti svijet. Kako bi spasio čovječanstvo, ali i svog brata, Nobby kreće u globalnu misiju i u potpunosti se transformira iz potpunog idiota u sofisticiranog tajnog agenta.

Povodom filma (Ne)profesionalac Cineplexx je za vas pripremio Comedy Night. Dođite u četvrtak 3.3. u 20 sati u Cineplexx City Center one Zagreb East i Split jer prije filma očekuje vas nastup komičara iz Studija Smijeha i pivo na poklon. Ulaznice su u pretprodaji!“
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene