Koncert za pamćenje

Svjetska glazbena senzacija 2Cellos oduševili rasprodani Forum

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Koncert koji će se dugo pamtiti svjetski poznati 2CELLOS održali su na rasprodanom zadarskom Forumu u sklopu projekta Terraneo Summer Break.

Više od četiri tisuće zaljubljenika u čelistički dvojac s oduševljenjem je pratilo svaki potez glazbenih virtuoza. Nevjerojatne izvedbe pjesama You Shook Me All Night Long, Thunderstruck, Mombasa, They Don’t Care About izazvali su pravo oduševljenje.

Pogledaj i ovo Jelena Rozga Naša Dalmatinka! U crvenom bodiju Rozga je skrenula sve poglede Zadrana na glavne atribute, ovaj događaj dugo je čekala!

Odličan koncert završio je trostrukim pozivom na bis, a skladba Vilo Moja koju su 2CELLOS izveli pred kraj koncerta bila je posebno emotivna za sve pristune.

Terraneo Summer Break: 2Cellos pripremaju pravu čaroliju u Zadru

Upravo na ovom mjestu prvi sam puta čuo Luku kako svira. Ovo je posebno mjesto za nas, osjeti se neka čudna energija u zraku!” – izjavio je Stjepan Hauser.

Povijesni ambijent i spektakularna produkcija odveli su posjetitelje na nezaboravno višeosjetilno putovanje. 2CELLOS upravo su u Zadru, gradu gdje je bend rođen, po prvi puta u Hrvatskoj odsvirali i nove skladbe s albuma Celloverse.

Do posljednjeg mjesta ispunjen Forum uživao je u višesatnoj glazbenoj poslastici koja će svima dugo ostati u pamćenju. U čarobnoj večeri uživali su i TV voditeljica Mila Horvat te fotograf Stephan Lupino koji su bili očarani vrhunskom produkcijom koja je uključivala pozornicu od 120 m2, velike LED ekrane i najbolje ozvučenje.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene