Ne propustite

Svjetska B-Boy elita u rujnu u Zagrebu!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Najveće svjetsko 1 na 1 B-Boy natjecanje u rujnu će u velikom stilu posjetiti Zagreb i u Lijepu našu dovesti najbolje plesače iz regije.

Red Bull BC One, natjecanje koje svake godine privuče tisuće plesača i plesačica diljem svijeta i da im priliku da svoje vještine demonstriraju na svjetskom podiju, u 2014. je obišlo preko 90 Cyphera čiji će se pobjednici, raspoređeni u šest regionalnih finala, boriti za odlazak na veliko svjetsko finale u Pariz i borbu za kralja svjetske B-Boy scene.

Pogledaj i ovo showbuzz Spektakl za pamćenje Održano B-Boy natjecanje u cebnru Zagreba!

Pannonian Challenge - pogledajte najbolje trenutke!

Kako izgleda Red Bull BC One? Naime, natjecanje diljem svijeta posjeti oko 90 Cyphera kojima je cilj izabrati jednog državnog prvaka B-Boyinga. Zatim pobjednici Cyphera odlaze u šest finala čiji pobjednici u velikom svjetskom finalu predstavljaju Sjevernu Ameriku, Južnu Ameriku, Bliski Istok i Afriku, Istočnu Europu, Zapadnu Europu te azijsko-pacifičku regiju. Njima se na svjetskom flooru pridruži još 10 najboljih B-Boyeva svijeta koji dolaze s ekskluzivnom pozivnicom za najprestižnije finale u svijetu B-Boyinga.Natjecanje putem livestreama prate milijuni ljudi diljem svijeta, a ove godine svoju će razglednicu u svijet moći poslati i Hrvatska.

Naime, Zagreb će 13. rujna u 19 h u Gimnastičkoj dvorani Hrvatski Sokol ugostiti Red Bull BC One Eastern Europe Final i između 17 najboljih B-Boyeva regije odabrati jednog čije se vještine, stil i čistoća pokreta izdižu od plesnih sposobnosti ostalih. Naš predstavnik Lux de Lux (Luka Anaković) dvostruki je hrvatski Red Bull BC One prvak, koji je boje hrvatskog brejka već predstavljao na finalu u Turskoj 2011. godine. Veliko svjetsko finale 30. studenog okupirat će Pariz, grad s jednom od najistaknutijih B-Boy scena u svijetu, i trofej uručiti apsolutnom gospodaru plesnog podija, svjetskom Red Bull BC One prvaku. Info o ulaznicama, sucima i natjecateljima potraži na www.redbull.hr/bcone

 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene