Budite dio njihovih snova

Paxovci vas pozivaju - 'Igra snova' ponovno u Samoboru

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Nova predstava kazališta PAX održati će se u petak, 23. siječnja u u 20 sati u Velikoj dvorani Hrvatskog doma u Samoboru (Kino dvorana).

Pučko amatersko kazalište Samobor ili jednostavno PAX poziva vas na predstavu 'Igra snova' koja će se održati u petak, 23. siječnja u u 20 sati u Velikoj dvorani Hrvatskog doma u Samoboru (Kino dvorana).

Pogledaj i ovo showbuzz Exitova "Pluća" Kazališni dragulj koji čak i teške egzistencijalne krize čini lakše podnošljivima dirnut će i najhladnija srca

Ovo je njihova najnovija predstava koju su sami stvarali, a režirao ju je poznati hrvatski redatelj Robert Raponja. Nakon 'Prizora iz stvarnog života' ovo je bio zanimljiv i inspirativan nastavak suradnje s njim, a glumačka je skupina izuzetno ponosna na rezultat.

Opera Evgenij Onjegin ponovno na repertoaru HNK

Predstavu 'Igra snova' pretpremijerno su izveli na Smotri amaterskih kazališta Zagrebačke županije koja je 12. i 13. travnja bila održana u Križu. Predstava je od stručnog žirija dobila posebnu pohvalu za inovativnost u amaterizmu.

Paxovci su svoju glumačku priču započeli 2002. na kazališnim daskama pod vodstvom Miroslava Burića. Iza njih je dvanaest predstava igranih na smotrama i festivalima amaterskih kazališta u Hrvatskoj, a za mnoge su dobili priznanja i nagrade.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene