Mlada dizajnerica

Sve potrebe za tehnologijeom Anamarija Asanović našla je na jednom mjestu

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Vaterpolisti Miho Bošković i Nikša Dobud te dizajnerica Anamarija Asanović došli su provjeriti kako izgleda novi telekomunikacijski centar u Dubrovniku.

U Dubrovniku je sinoć otvoren prvi Vip centar u Hrvatskoj uređen prema novom konceptu koji je, u svom estetskom i funkcionalnom smislu, potpuno prilagođen korisniku. Koristeći prepoznatljive autentične elemente pojedinih regija Hrvatske, uređenje je osmišljeno u želji da se korisnik osjeća što ugodnije te da uz bolji pregled ponude, jednostavno i brzo izabere one proizvode i usluge koje najbolje odgovaraju njegovim potrebama.

Pogledaj i ovo Anamarija Asanović kći legendarnog Vatrenog Anamarija Asanović objavila je fotografiju s mamom, koju rijetko viđamo, a o braku njezinih roditelja već godinama kruže nagađanja!

>> Aljoša Asanović iz prvog reda gledao reviju svoje kćeri na Cro A Porteru

Novi Vip centar u Dubrovniku posjetili su i jedan od najboljih vaterpolista svijeta Miho Bošković, kapetan vaterpolo kluba Jug Nikša Dobud te mlada modna dizajnerica Anamarija Asanović, a uzvanike je zabavljao mladi dubrovački band Silente.

Poseban dio uređenja interijera je Home zona, dnevni boravak s televizijom gdje korisnik može isprobati sve mogućnosti televizije.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene