Vaterpolisti Miho Bošković i Nikša Dobud te dizajnerica Anamarija Asanović došli su provjeriti kako izgleda novi telekomunikacijski centar u Dubrovniku.


U Dubrovniku je sinoć otvoren prvi Vip centar u Hrvatskoj uređen prema novom konceptu koji je, u svom estetskom i funkcionalnom smislu, potpuno prilagođen korisniku. Koristeći prepoznatljive autentične elemente pojedinih regija Hrvatske, uređenje je osmišljeno u želji da se korisnik osjeća što ugodnije te da uz bolji pregled ponude, jednostavno i brzo izabere one proizvode i usluge koje najbolje odgovaraju njegovim potrebama.

Vezani članci Aljoša i Anamarija Asanović - 1 Bivšeg Vatrenog nije lako prepoznati na prvu: Godine su donijele sijedu kosu i bradu, ali ni to mu ne stoji loše Andrej Plenković u Splitu Plenković o predsjedniku: "Svatko polaže svoj vijenac, to je rezultat nekulturne komunikacije." O platformi: "Beroš je dobio jasan nalog, mora to napraviti"

>> Aljoša Asanović iz prvog reda gledao reviju svoje kćeri na Cro A Porteru

Novi Vip centar u Dubrovniku posjetili su i jedan od najboljih vaterpolista svijeta Miho Bošković, kapetan vaterpolo kluba Jug Nikša Dobud te mlada modna dizajnerica Anamarija Asanović, a uzvanike je zabavljao mladi dubrovački band Silente.

Poseban dio uređenja interijera je Home zona, dnevni boravak s televizijom gdje korisnik može isprobati sve mogućnosti televizije.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook