Najluđi tulum u gradu

Održano je četvrto izdanje nezavisne glazbene novinarske nagrade Rock&Off!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Dodjela nagrada Rock&Off na žalost za publiku nije bila otvorena, no na sreću svih zaljubljenika u dobru glazbu, sve se moglo pratiti na našem portalu!

Najbolji izvođači hrvatske rock&off scene okupili su se u zagrebačkoj Tvornici kulture na četvrtom izdanju nezavisne novinarske glazbene nagrade Rock&Off! Dodjela nagrada koja iz godine u godinu sve više raste od svog prvog izdanja je na glasu kao najluđi tulum u gradu, a unatoč pandemiji koronavirusa, organizatori su spremno reagirali kako bi glazbenici i mediji mogli proslaviti itekako sjajnu glazbenu 2021. godinu.

Pogledaj i ovo showbuzz prva dodjela! Hrvatska elektronička scena dobila je veliko priznanje, pobjednici Electora s oduševljenjem su primili svoje nagrade

Događaj na žalost za publiku nije bio otvoren, no na sreću svih zaljubljenika u dobru glazbu, dodjela se moć pratiti na našem portalu:

Žiri nagrade Rock&Off nikada nije bio jači, a 89 novinara iz eminentnih domaćih medija u dva je kruga najprije predložio, a onda i nominirao najbolje glazbenike po njihovu mišljenju. Tko su sretni dobitnici možete provjeriti OVDJE.

Samu dodjelu vodila je uvijek sjajno raspoložena Ida Prester, a pri uručivanju nagrada pomogla su joj poznata imena iz hrvatskog javnog života. Nagrada za životno djelo ove godine pripala je legendarnom Milanu Manojloviću Manceu.

Da dobre glazbe ne nedostaje pobrinuli su se izvođači koji su okupljenima predstavili svoje najfriškije hitove, a to su, abecednim redom: Doringo, ERIC, Grše, Miiriam, Milošev, Plastic Knives, The Gentleman, Tús Nua, Urban&4, pocket palma i Šiza. 

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Tonči Huljić i Petar Grašo +0 Hana Huljić - 1 Nekad i sad Grašo je prije 20 godina bio vjenčani kum Dinu Rađi, pogledajte kako je tada izgledao, imao je zanimljiv stajling!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene