Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Najveća zvijezda Dubrovnik electronic, Fedde Le Grand, sletio je u Ćilipe privatnim zrakoplovom i s nestrpljenjem očekuje svoj četvrti nastup u dubrovačkom klubu:


“Uvijek mi je u Dubrovniku fenomenalno. Neki članovi mog tima nisu još bili, pa sam im pričao o kakvom je prekrasnom gradu i klubu riječ. Ljeto je najbolje doba godine. Vrijeme je uvijek dobro, publika koja napuni klub je uglavnom na godišnjem odmoru, pa su dobro raspoloženi. Osobno, svejedno mi je za koliko ljudi sviram, dok god dobivam natrag energiju koju šaljem publici,” kaže nizozemski DJ Fedde le Grand kojeg Dubrovčani posebno vole, pa ovih dana na sve načine pokušavaju nabaviti ulaznicu za otvaranje u Culture clubu Revelin.

Britanski novinar: 'Hrvatska je izrasla u ozbiljnu klupsku destinaciju'

Vezani članci Slika nije dostupna Miljenik dubrovačke publike: Svjetska zvijezda uživa na Jadranu Slika nije dostupna Vruće ljeto u Dubrovniku: Stižu Fedde le Grand, DJs From Mars i drugi

Zanimljivo je da će nizozemski DJ dio dana provesti u obilasku zidina, krenut će, prema vlastitoj želji na poznatu rutu Game of Thrones, a na kratko će se u gradu sastati i s direktoricom Turističke zajednice Dubrovnika, Romanom Vlašić. Dokaz je to da i u Turističkoj zajednici itekako dobro razumiju da je Fedde Le Grand jedan od najvažnijih promotora Dubrovnika i Culture cluba Revelin u svijetu.

Inače, na Dubrovnik electronic festivalu, od 12. do 15. kolovoza, nastupit će, osim Feddea, još Saint WKND (srijeda), DJs from Mars (četvrtak), Marco Bailey (petak), Kryder (subota), te DANCElectricPHILIPE, AUDIOMETRIC, dBA, SPEED i PHIBEROPTIC. Vrhunac je to ljetne sezone u klubu koji je nedavno ušao na listu sto najboljih na svijetu, prema britanskom magazinu, TOP DJ Mag. Ipak, ne smijemo zaboraviti nastup velikog Paula Van Dykea, 28. ovog mjeseca.
 

 

Dragi svi, požurite. U našem uredu u Mercante centru ima još nešto festivalskih ulaznica, za sva četiri dana, po 300 kuna!

Posted by Culture Club Revelin on Friday, August 7, 2015

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook