Svi oni koji se 19. i 20. kolovoza nađu u Poreču osim u vrhunskim nastupima poznatih izvođača kao što su Afrojack, Steve Aoki, Fedde Le Grand i mnogi drugi, moći će uživati i u impresivnoj produkciji te brojnim popratnim sadržajima.


Još samo jedan dan dijeli partijanere od početka premijernog izdanja festivala Club MTV Europe Summerblast! Svi oni koji se 19. i 20. kolovoza nađu u Poreču, osim u vrhunskim nastupima poznatih izvođača kao što suAfrojack, Steve Aoki, Fedde Le Grand i mnogi drugi, moći će uživati i u impresivnoj produkciji te brojnim popratnim sadržajima. Zbog velikog broja posjetitelja i sigurnosnih razloga, za vrijeme trajanja festivala na snazi će biti i privremena regulacija prometa.

Pažnju posjetitelja plijenit će spektakularna produkcija koja dosad još nije viđena u Istri. Naime, divovska pozornica veličine čak 300 kvadratnih metara najveća je ikad postavljena u ovoj hrvatskoj regiji, a lokacija na prekrasnoj Peškeri tik uz more i pogled na staru jezgru Poreča koji oduzima dah zasigurno će stvoriti nezaboravne trenutke. Vrhunskom audio vizualnom iskustvu doprinjet će i raskošna scenografija te posebni video i svjetlosni efekti na više od 400 kvadratnih metara LED ekrana.

Summerblast (Foto: PR)

Iako festival otvara svoja vrata u petak, zagrijavanje počinje već danas na Jägermeister warm-up boat partyjima koji će stvoriti najbolji uvod u ono što posjetitelje očekuje na Peškeri. Headliner prvog dana festivala koji će ljubitelje plesne glazbe oduševiti svojim najpoznatijim hitovima je nizozemska DJ zvijezda Afrojack. Uz njega će, od 18 do 4.30 sati nastupiti i Fedde Le Grand, Zeds Dead, Example, Jonas Blue, R3wire & Varski te DJ duo Vanillaz. Drugi dan festivala predvodi Steve Aoki uz kojeg će od 18 do 4 sata nastupiti i Lost Frequencies, Zedd, Martin Jensen, R3wire & Varski te Aldo Morro.

Kako bi sve proteklo u najboljem redu, promet na ulicama oko festivala će biti pod posebnom regulacijom. Tako će za vrijeme trajanja festivala, 19. kolovoza (9h-15h) te 20. kolovoza (7h-15h), na području ulice G. Kalčića koja prolazi uz sam dio Peškere brzina kretanja vozila biti ograničena na 30 km/h. Također, 19. kolovoza (15h-24h), 20. kolovoza (00h-7h, 15h-24h) te 21. kolovoza (00h-7h) će biti zatvorena ulica G. Kalčića od ulice Mlinske (rotora) do križanja s ulicom N. Tesle, a promet će biti preusmjeren od Tesline u ulicu G. Kalčića prema sjeveru.

Summerblast (Foto: PR)

Posjetitelji će vrijeme između nastupa svojih omiljenih glazbenika moći kratiti na Jägermeister Boat partyjima koji svaki dan počinju u 16 i 18.30 sati, a oni avanturistički raspoloženi mogu isprobati karting na jednoj od najboljih staza u Hrvatskoj, vožnju Quad vozilom na poligonu ili posebno osmišljenim rutama, penjanje u adrenalinskom parku ili vožnju jet skijem.

Jednodnevne ulaznice po cijeni od 300 kuna, dvodnevne ulaznice po cijeni od 370 kuna te VIP ulaznice po cijeni od 615 kuna za jedan, odnosno 1.155 kuna za oba dana festivala mogu se osigurati na službenoj stranici www.clubmtveurope.com, u poslovnicama Atlasa i Tisak Media, na više od 800 ovlaštenih prodajnih mjesta Atlasa diljem Hrvatske, Slovenije, Srbije i BiH te sustavu ticketshop.hr. Na istim mjestima mogu se kupiti i ulaznice za Jägermeister boat partyje po cijeni od 154 kune.

Organizatori festivala Club MTV Europe Summerblast su Atlas, vodeća turistička agencija u Hrvatskoj i tvrtka MPG, najveća agencija u regiji specijalizirana za evente i promociju. Glavni sponzor partneri su tvrtke Valamar Riviera i Plava Laguna, a službeno piće festivala, energetsko piće „MTV UP!“, uskoro će se moći kupiti diljem Hrvatske. Heineken s potrošačima dijeli strast prema glazbi, a njegova globalna platforma Live Your Music slavi glazbena iskustva zbog kojih ljudi više uživaju u životu i glazbi koju vole, a partner je brojnih prestižnih događaja, među kojima je i MTV Summerblast. Festival Club MTV Europe Summerblast kruna je događanja Poreč Open Air koje će obogatiti ljetnu turističku ponudu grada Poreča.

Više informacija dostupno je i na internetskoj stranici www.clubmtveurope.com, na službenoj Facebook stranici festivala te Instagram profilu.