Sjajna ekipa

'SUŠAK, SUŠAK' Hit mjuzikl vraća se u Rijeku

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Mjuzikl 'Sušak, Sušak' vraća se publici u obnovljenoj i poboljšanoj verziji.

Iznimno posjećen od pune premijere i reprize do rasprodanih petnaestak izvedbi, prošlogodišnji mjuzikl 'Sušak, Sušak' (u režiji Edvina Liverića, scenografiji Damira Šegote, kostimografiji Manuele Paladin Šabanović te oblikovanju svjetla Dalibora Fugošića) vraća se publici u obnovljenoj i poboljšanoj verziji.

Samostalnoj produkciji Studija Maraton i ansamblu vrhunskih glumaca i pjevača: Mario Lipovšek Battifiaca, Damir Kedžo, Katja Budimčić, Olivera Baljak, Denis Brižić, Saša Matovina, Lucio Slama, Nenad Vukelić, Anton Plešić, Frano Živković, Mensur Puhovac, ove se godine priključuje i mladi talent Antonio Krištofić (kao alternacija za ulogu Lovre), plesna grupa Flame, Maratonci i mnogi drugi.



Premijera i repriza mjuzikla 'Sušak, Sušak' u 2016. održat će se 16. i 17.10. u Rijeci u Hrvatskom kulturnom domu na Sušaku.

Popularni mjuzikl 'Sušak, Sušak' u sezoni 2016./2017. na pozornicu ponovno donosi duhovitu i raspjevanu povijest Sušaka, njegovih stanovnika, te nas iznova vraća u razdoblje od tridesetih do sedamdesetih godina prošlog stoljeća. Već svima poznati zanimljivi i duhoviti likovi poput barbe Pave i dimnjačara Lovre podsjetit će gledatelje zašto vole Sušak (ili zašto bi ga trebali zavoljeti).

Mjuzikl je praizveden je 2015. godine na Sušaku, u koprodukciji HNK Ivana pl. Zajca i Studija Maraton.

2016. godine Studio Maraton preuzeo je 'Sušak, Sušak' u samostalnu produkciju, te u suradnji s istim autorskim timom priprema njegov 'makeover' koji će donijeti osvježenje popularnom mjuziklu i gledateljima pružiti još veći i zabavniji doživljaj.

Obnovljenu produkciju potpisuje isti tim, a gledatelji će moći uživati u već poznatim notama i likovima mjuzikla ali ujedno i novim dramskim potezima Mensura Puhovca, dramaturškim intervencijama Magdalene Lupi, novim koreografijama Martine Hrlić i plesačima grupe 'Flame', te novom dizajnu svjetla i projekcija Dalibora Fugošića.



Glumački ansambl ostat će bez promjena, no predstavi će se pridružiti Antonio Krištofić kao alternacija Damiru Kedži u ulozi dimnjačara Lovre. Još jednu novinu činit će članovi zborskog ansambla koji su do sada pjevali u orkestralnoj 'rupi' ,a u obnovi mjuzikla pridružit će se glumcima na sceni.

Novi vizualni identitet dio je autorskog rada ilustratorice Korine Hunjak.

Mjuzikl 'Sušak, Sušak' (obnova) repriza

Hrvatski kulturni dom na Sušaku, Rijeka

Premijera: 16.10.2016.
Repriza: 17.10.2016.
Cijena ulaznice: 75kn i 85kn

Ulaznice se nalaze u prodaji putem sustava Entrio.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene