Kakav spoj

Suradnja DJ dua Vanillaz s French Montanom i Dimellom

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

S osebujnim reperom French Montanom povezali su se 2014., kada su se upoznali u getu vibrantnog i divljeg grada Miamija, gdje su ubrzo počeli dogovarati suradnju.

Energični house duo Vanillaz trenutno su najuspješniji DJ duo na ovim prostrorima, a čine ga hrvatski DJ Marko Bucić i slovenski producent Miha Pajk. Dečki su u vrlo kratkom vremenu postigli golem uspjeh, nastupajući na najvećim festivalima i u najboljim klubovima diljem svijeta. Njihove mixeve svirala su najjača svjetska DJ imena poput David Guette, Hardwella, Dimitri Vegas & Like Mike te mnogi drugi. Zarazna pozitivna energija i atraktivni nastupi privlače mnogobrojnu publiku, stoga i ne čudi podatak kako su njihovi mjesečni nastupi u slovenskom klubu Cirkus, gdje su rezidenti, redovito jedne od najposjećenijih večeri u Ljubljani. Vanillaz su nedavno postali ambasadori za brend luksuznih satova Tag Heuer, čiji glavni slogan #DontCrackUnderPressure odražava i filozofiju ovo dvoje vrhunskih izvođača.

Pogledaj i ovo showbuzz Zbog velikog interesa Posljednji dan Fresh Island Festivala seli na plažu Zrće

S osebujnim reperom French Montanom povezali su se 2014., kada su se upoznali u getu vibrantnog i divljeg grada Miamija, gdje su ubrzo počeli dogovarati suradnju. French Montana trenutno je jedan od najvrućih repera koji dolazi s istočne obale SAD-a, točnije iz New Yorka. Ovaj Marokanac po podrijetlu, zahvaljujući originalnim beatovima i izvrsnoj produkciji, nalazi se u samom vrhu hip-hop elite, redovito surađujući s imenima poput Kanye West, P. Diddy, Drake, Rick Ross, Wiz Khalifa, Jeniffer Lopez, Jay Z, Snoop Dog, Macklemore, Niki Minaj, Lil Wayne, Akon, Def Jam, Warner Bros i mnogim drugima.

Dimello, dvadesetdvogodišnja zvijezda u usponu, dolazi iz Amsterdama i trenutno radi na svom debitantskom albumu. U profesionalnoj košarkaškoj karijeri spriječila ga je ozljeda nakon koje počinje objavljivati pjesme na Youtubu, gdje ga otkrivaju producenti iz američke kuće „Benji Entertainment“. Trenutno surađuje s French Montanom, popularnim Chris Brownom, koji je izjavio kako je Dimello njegov trenutno najdraži debitant i Andreom Martin iz label kuće Roc Nation, čiji je vlasnik moćni Jay Z.

Stoga jedva čekamo čuti njihovu zajedničku suradnju, za koju već sad prognoziramo da će biti veliki klupski hit. Red kvalitetne elektronike, red dobrog starog hip hopa zapakirano u moćnu stvar prepunu plesne i zarazne energije.


 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene