Maja Šuput neočekivanu, ali snažnu baladu pripremala je već dulje vrijeme, a sigurna je da će biti veliko iznenađenje za njezinu publiku.

Galerija


Maja nas već neko vrijeme drži u neizvjesnosti povodom nove pjesme i spota, stoga se doista nije moglo pretpostaviti što nas očekuje. Nova snažna Maja u režiji poznatog režisera Darka Drinovca prikazana je kao žena koja želi, voli, očekuje i ne boji se pokazati osjećaje.

Vezani članci Maja Šuput i Ron Holsey Sjećate se Amerikanca koji je zaveo Maju Šuput, a obožava ga i Kićo Slabinac? Ima pravo iznenađenje, a otkrio je i je li još slobodan Maja Šuput - 3 Odvažno izdanje Maje Šuput mami uzdahe, istaknula atribute u seksi kombinaciji

''Pretpostavljam da će se publika šokirati, ovakvu pjesmu od mene znam da nitko ne očekuje. Od mene se ne očekuje balada niti ovakva emocija u pjevanju. Publika je navikla kroz dvadeset godina moje karijere na brze, hitoidne pjesme koje su sinonim za zabavu i tulume. Nemam poseban razlog zašto sada, jednostavno sam osjetila pjesmu kao svoju, da je trenutak. Emocija, snaga, tuga, daljina od voljene osobe... Ovo je najljepša pjesma koju sam ikada otpjevala. Jednostavno se dogodila kemija između pjesme i mene, nadam se da će se to isto dogoditi i s publikom'', izjavila je Maja. 

Ovu prekrasnu baladu Maji je ponudio španjolski kompozitor Rafael Art, za Maju je to bila ljubav na prvo slušanje te je odmah zamolila Antoniju Šolu da napiše prekrasan ljubavni tekst, dok je za aranžman, kao i za kompletnu produkciju pjesme zaslužan Ante Pecotić.

Neočekivanu, ali snažnu baladu Daljina Maja je pripremala duže vrijeme te smo sigurni da će biti veliko iznenađenje za sve slušatelje, kojima uz Maju nikada ne nedostaje iznenađenja.

Ova ljepotica kći je seks-simbola bivše države, a zbog provokativnih fotografija sve je popularnija na društvenoj mreži