Bećarci su se okupili pod nazivom 'Slavonska duša', a djeluju dvije godine. Što znaju, pokazali su u Supertalentu.


Slavonska duša potpuno je obuzela žiri, a posebno Marija Petrekovića u najnovijoj epizodi Supertalenta. Bećarci su se okupili pod nazivom 'Slavonska duša', a djeluju dvije godine. Žele sačuvati etno kulturu! Glavni vokal Siniša Poljak izrađuje i tambure.

Vezani članci Slika nije dostupna Završio je četvrti Supertalent - Petar Bruno Basić pomeo je konkurenciju! Slika nije dostupna NE PROPUSTITE Spektakularno finale Supertalenta

'Sve se pjeva iz glave, što vidiš, to pjevaš', kazao je Poljak. I zaista, imali su što reći! 'Oj koliko je u žiriju cura, najbolja je od Marija frizura'! Osim toga, imali su jedan bećarac i za Supertalent: 'Supertalent emisija prava, tko ju gleda ne boli ga glava'! Petreković je imao sprema odgovor: 'Slušali smo mi sad tvoj bećarac, dođi bliže, dat ću ti džeparac', opjevao je Mario, a potom bećarcu zalijepio stotku na čelo! Dobili su 4 DA!

Supertalent gledajte nedjeljom od 20h na Novoj TV, a sve najnovije informacije saznajte već sada na supertalent.hr! Propuštene epizode pogledajte OVDJE.