Dečki iz Cote ovu baladu su htjeli učiniti još posebnijom, angažirali su "obične ljude" koji su im na setu ispričali svoje životne priče i njihove neostvarene snove za kojima i dalje žale.

Galerija


Nakon što su oduševili Hrvatsku svojim nastupima u showu Supertalent Nove TV, dečki iz Cote G4 odlučili su javnosti pokazati kako žestoki rokeri imaju i nježniju stranu.

Vezani članci Cota G4 (Foto: Nova TV) Dva dečka na gitari zapalila društvene mreže: "Očekivali smo hejtere, no nismo ih još našli" Siniša Hotko (Foto: Nova TV) Svi nastupi na jednom mjestu: Malo pjesme i plesa, magije i samo jedan Matej Veličanstveni!

Tome ide u prilog novi spot za pjesmu "Snovi se ipak samo sanjaju" u režiji Rejhana Okanovića – Regija, koji je tom emotivnom pjesmom ispričao inspirativnu priču koja će mnoge ostaviti bez teksta. Dečki iz Cote baladu su htjeli učiniti još posebnijom, pa su angažirali "obične ljude" koji su im na setu ispričali svoje životne priče i njihove neostvarene snove za kojima i dalje žale.

Tužne priče tih pojedinaca taknule su cijelu ekipu koja je sudjelovala na snimanju spota, Marko i Dinko odlučili su ostvariti želje svojim glumcima i pokloniti barem mali dio njihova sna i na taj način htjeli su svima prenijeti poruku da nikada nije kasno za ostvarenje snova. Međutim, pjesma je također posvećena i svima onima koji su odustali od snova i život prihvatili onakvim kakav on ponekad i jest – nepredvidljiv.

"Toliko emocije i pozitivne energije na snimanju nismo nikada doživjeli, bilo je sve jako spontano i opušteno. Dobili smo i izvrsne reakcije od naše glumačke ekipa za pjesmu 'Snovi se ipak samo sanjaju'", rekli su dečki iz benda. Frontmen Cote Marko Osmanović istaknuo je da je zapravo cijeli cilj snimanja spota bio taj da naprave nešto blisko svakom čovjeku, a kako to najbolje napraviti nego uključiti ljude koji skromno žive svoje obične živote i iz dana u dan vjeruju u bolje sutra.

Kako je kamera uhvatila svaki dio trenutka sa seta i ispričala ovu divnu ljudsku priču o borbama običnog čovjeka te to spojila s predivnom baladom "Snovi se ipak samo sanjaju", pogledajte u ovom dirljivom spotu!

Severina na svom profilu objavila dio snimke kojom je prije 13 godina šokirala publiku i kolege