Uskoro

"Supertalent" samo što nije: Uskoro kreće najpopularniji talent show!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Najpopularniji talent show na svijetu na Novu TV stiže u svojoj petoj sezoni. Vraća se Supertalent, a u žiriju će sjediti Davor Bilman, Maja Šuput, Janko Popović Volarić i Martina Tomčić.

Nakon uspješnih proteklih sezona, ovogodišnji Supertalent donosi nove i neke nikad viđene talente. Pjevači, glazbenici, plesači, iluzionisti, kao i brojni drugi talenti, borit će se za laskavu titulu petog hrvatskog supertalenta, a prolaz u daljnje natjecanje ovisit će o stručnom žiriju kojega čine Davor Bilman, Maja Šuput, Janko Popović Volarić i Martina Tomčić.

Pogledaj i ovo Snimanje promo spota za Supertalent kakav spoj! Pogledajte kako su članovi žirija MasterChefa iznenadili kolege iz Supertalenta, netko je bio posebno sretan što je upoznao Melkiora!

U prvih nekoliko emisija Supertalentavidjet ćemo kako je izgledalo prvo predstavljanje raznolikih talenta ispred žirija. Četveročlani žiri na audicijama je svakoj točki, uz kratki komentar nastupa, dodijelio jednu od dvije ocjene: DA ili NE. Sve točke koje su od sva četiri člana žirija dobile ocjenu DA, kao i točke koje su od bilo koja tri člana žirija dobile ocjenu DA i jednog (preostalog) člana žirija ocjenu NE, prošle su u sljedeći krug natjecanja.

Kao i prošle sezone, i ove godine petero kandidata koji svojim talentom naprosto 'izuju žiri iz cipela', osigurat će si zlatnu ulaznicu. Stiskom žirija te voditelja na zlatni gumb, automatski se aktivira zlatna ulaznica, koja znači da je odabrani kandidat u potpunosti siguran i gledamo ga u polufinalu showa. Bit će zanimljivo vidjeti tko je sve odmah na prvu oduševio žiri i voditelje i koga ćemo gledati u emisijama uživo.

Nakon audicija, sljedeći krug natjecanja je Finalna odluka o polufinalistima. Žiri, u skladu s pravilima formata, donosi potom odluku kojih će 60 točaka postati polufinalisti. Pri tome je važno naglasiti da žiri pri toj odluci glasa na demokratski način te vodi računa o tome da u polufinalu budu zastupljeni svi tipovi točaka, iz raznih kategorija.
Nakon audicijskih emisija, u svakoj polufinalnoj emisiji uživo, gledat ćemo 10 točaka, izabranih tijekom audicije i potvrđenih u finalnoj odluci žirija.

Dvanaest točaka koje će se tijekom polufinalnih emisija izboriti za prolazak dalje, u superfinalu će se boriti za pobjedu i osvajanje vrijedne novčane nagrade i prestižne titule 5. hrvatskog supertalenta.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene