Predaudicija

PRIJAVE ZA SUPERTALENT I dalje u tijeku!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Nova TV je u potrazi za talentima, a ovih dana organizirana je i predaudicija najpopularnijeg svjetskog talent showa u Splitu.

Predaudicija i prijave će se održati u subotu 19.prosinca u Ugostiteljsko kongresnom centru ''Poljud'', Poljudsko šetalište 1. Prijave će se primati od 9 do 19 sati.

Pogledaj i ovo Sanja Doležal ponosna mama Sanja Doležal ima kćer i sina koje rijetko imamo priliku vidjeti, a evo čime se bave i kako izgledaju

Ovo su najtalentiraniji blizanci na svijetu

Svi talenti imat će priliku prijaviti se i u petak 18. prosinca u Joker centru u Splitu od 18 do 20 sati, a osim prijava za sudjelovanje u novoj sezoni najpopularnijeg svjetskog showa, prolaznici će ondje imati priliku pogledati i atraktivne nastupe talentiranih plesača, štulerice i hula hoop izvođačice. Pritiskom prolaznika na zlatni buzzer / gljivu aktivirat će se tako točke break dance skupine Ane Miličić i Luke Šarića, Mirte Lučin na štulama, a svoj talent manevriranja s hula hoopom pokazat će Dajana Džafo iz cirkuske udruge Hram iz Splita.

Djed Božičnjak u FOLK izdanju

Osim direktnih prijava u Splitu ovog petka i subote, svi zainteresirani prijaviti se mogu do daljnjega prijaviti i putem prijavnice na novatv.hr/supertalent ili pozivom na broj: 060 801 802 (Cijena:3,75 kn/poziv fix. i 5,05kn kn/poziv s mob.)*

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene