Ne propustite

Studio smijeha poziva vas na dozu humora - Osvojite karte

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Studio smijeha pripremio je jako zabavne večeri za svoje posjetitelje, a i vi možete osvojiti karte!

22.12. u 20.30h Večer Otvorenog Mikrofona i HAPPY HOUR te Q&A s komičarima!

Pogledaj i ovo Marina Orsag (FOTO: PR) život je odlučio drugačije Domaća komičarka slavi 15 godina karijere: "Nisam mislila da ću to obilježiti trećom selidbom od potresa"

Večer Otvorenog mikrofona ili kratko rečeno 'open-majk' je prilika za svakoga da barem na kratko postane stand up komičar. Sve što vam treba jest 7 minuta tvog autorskog stand up materijala i malo hrabrosti. Dođite, prijavite se i podijelite vaša mišljenja i stavove s publikom. Zadnji ponedjeljak u mjesecu je veliko finale, a prijave za nastup počinju 22.12.2014. u 20h u klubu kod voditelja programa!

Pravila za izvođače/natjecatelje:
1. nastup mora biti u potpunosti autorski, bez viceva i tuđih fora
2. dužina nastupa maksimalno 7min

Vaš vodič kroz galaksiju novih fora bit će Goran Vugrinec. Večer počinje u 20:30h 22.12.2014. U prostorijama kluba treba biti najkasnije u 20 sati. Svakog ponedjeljka od 19 do 20 sati Studio Smijeha vam poklanja i HAPPY HOUR! Pića na šanku bit će 50% jeftinija! Prava prilika da se zagrijete prije početka 'Open majka'!

Sa Studijem smijeha u novu sezonu: Sextra Large, 7 smrtnih grijeha i još puno dobre zabave

23.12. u 20,30h Božićna stand up comedy večer: BEST OF SHOW!

Smijeh je kažu najbolji lijek za hrpu stvari u životu. Pa čak i onda kada ste zaboravili svojim bližnjima nabaviti božićne darove na vrijeme. Izbjegnite negativu za blagdane i poklonite sebi i ekipi smijeh!

A da s ovim darom ne možete pogriješiti, govori i činjenica da komičari na pozornicu dva dana prije Božića izlaze s najjačim materijalima! Best of fore, najprovjereniji pančevi, sigurni skečevi i tekstovi koji su zabavljali publiku cijele godine u Studiju i regiji zamotani su u božićni dar zvan – Božićna stand up comedy večer: BEST OF SHOW! Pred vas izlaze: Vlatko Štampar, Goran Furjan, Zvonimir Mintas, Tihomir Paravina, Tin Sedlar i Tomislav Kozačinski. Rudolf, iliti komičar voditelj, bit će Goran Vugrinec Goc. Predstava se održava 23.12.2014. u 20,30h. Ulaz se naplaćuje 30 kuna.

Studio smijeha dijeli 1x2 ulaznice za predstave u utorak, petak te subotu. Ukoliko Vi želite svoju dozu smijeha, pošaljite nam svoje osobne podatke te razlog zašto biste baš Vi trebali osvojiti ulaznice na mail: natjecaj@novatv.hr. Također, navedite želite li karte za utorak, petak ili subotu.

26.12. u 20,30h BEST OF SHOW StephanjE

Znamo kako izgleda Božić u Hrvata. Jednom kad uzmeš žlicu teško je stati. I najjače dijete padaju u vodu. Srećom, imamo rješenje kako vas dići iz fotelje i malo protegnuti noge – BEST OF SHOW StephanjE! Najbolja tjelovježba nakon blagdanskih ručkova!

Na pozornicu s najboljim forama svojih karijera pred vas izlaze: Vlatko Štampar, Zvonimir Mintas, Tihomir Paravina, Goran Vugrinec Goc, Zlatan Zuhrić Zuhra, a voditelj će biti Tin Sedlar. Predstava počinje 26.12. u 20,30h. Upad na Štefanje – 30kn.

27.12. u 20,30h Bosanska večer: Filip Andronik one man show “Istina”

Filip Andronik dolazi nastupati kao profesionalni striper. On, naime, crta stripove. Iako je uspješan u tom poslu, priznaje da ga je crtanje iskvarilo kada su u pitanju žene. Reći da se Filip pred djevojkom izgubi kao burek u svemiru značilo bi podcjeniti situaciju.

Kako nas sve priče o bosanskoj naopakosti i seksu najviše vesele, Filip će svoja iskustva, i traume, ovaj, razmišljanja, proizašla iz njih, rado podijeliti sa publikom. Predstava se održava 27.12.2014. u 20,30h. Ulaznica košta 30 kuna.

20.12. u 20,30h FAK.hr predstavlja: Veliki filmski kviz Xmas Edition!

Filmoljupci pripremite moždane vijuge i prijavite se na božićnu rundu VELIKOG FILMSKOG KVIZA! U nedjelju, 28. prosinca, održat će se još jedan 'Veliki filmski kviz' u kojem će vas ponovo izrešetati najzanimljivijim pitanjima iz svijeta sedme umjetnosti.

Kviz počinje u 20 sati u Studiju Smijeha u Vlaškoj 92 pod vodstvom filmskog amatera, no strastvenog ljubitelja filmova – Gorana Vugrineca Goca. Kao i dosad, zainteresirani filmoljupci moraju oformiti ekipu od najmanje dva/najviše četiri člana i što prije prijaviti se na službeni mail info@fak.hr. U mailu je bitno navesti ime ekipe, broj članova te u naslov staviti 'prijava za kviz'. Cijena ulaznice je 10 kuna po osobi.

30.12.2014. od 18 sati - PRE(D)DOČEK 2015.! Zagrijavanje za kraj godine! Nova prije Nove!

Ne znamo kako je vama, ali nas su već počeli zamarati s pitanjem 'Dišzanovu?'. I dok smo kontemplirali o tome gdje, kako, kada, s kime (…) već je prošla gotovo polovica mjeseca. Zaključili smo da bi bilo najbolje da 'idemo s tokom' (go with the flow) i prepustimo se potpuno neizvjesnosti noći stare na novu godinu.

Kako ove godine upravo zbog toga nećemo imati doček Nove godine u Studiju Smijeha, napravit ćemo zagrijavanje za najluđu noć u godini. Kako? Pre(d)doček!

Zagrijavanje u punom smislu te riječi! Sve će biti PRE. PREdali su se poslu i napravili su za vas DVIJE PREdstave te afterparty u Klubu do PREranih jutarnjih sati. Zabavljat će vas PREviše komičara s PREdobrim forama, a kasnije ćete se rasplesati uz PREtrash hitove našeg glazbenog asortimana

U predstavama nastupaju:

18.30h Vlatko Štampar, Tihomir Paravina, Zvonimir Mintas, Dejan Đerić i Marina Orsag.

21h Goran Furjan, Tin Sedlar, Tomislav Kozačinski, gost Otvorenog mikrofona i Goran Vugrinec.

Savjet: Čuvajte ulaznice nakon predstave jer vam je to također upad i na afterparty nakon druge predstave. Večeri počinju 30.12. u 20,30 sati. Upad 30kn. Rezervacije treba podignuti najkasnije pola sata prije predstave.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene