Zahvalila svima

Komičarka Marina Orsag objavila tužnu vijest: ''Jako nam je teško ovo pisati, ali to je život''

Marina Orsag Marina Orsag Studio smijeha 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Marina Orsag Marina Orsag Marina Orsag Marina Orsag +0 Marina Orsag Galerija

Zbog situacije s koronom, ali i svih ostalih okolnosti koje su ih zadesile u posljednje vrijeme, Marina Orsag najavila je zatvaranje Comedy Cluba.

Marina Orsag objavila je kako se njezin Comedy Club privremeno zatvara, a navela je i koji su sve razlozi doveli do toga.

Pogledaj i ovo showbuzz Smijeh je lijek Sa Studijem smijeha u novu sezonu: Sextra Large, 7 smrtnih grijeha i još puno dobre zabave

"Zbog svih krađa koje su nas zatekle tijekom godina stvaranja i rasta kluba, zbog korone i potresa sve je kulminiralo troškovima koje nismo u mogućnosti više podnositi sukladno činjenici da nas grad i država ne doživljavaju te nam ne omogućuju manje poreze na kulturna događanja niti nas doživljavaju kao dio kulture. Također, vlasnik prostora odlučio je prodati prostor te s promjenom vlasnika dolaze novi uvjeti, odnosno prenamjena prostora. Jedan je od dodatnih problema što nisu svi komičari koji su odrastali kod nas imali istu viziju o stvaranju scene, ulaganju u nju i stvaranju zajedništva", istaknula je Marina te nastavila. 

"Ovo nije kraj Studija Smijeha jer je Studio Smijeha, nevezano za prostor, najkvalitetniji i najpoznatiji brend stand-up komedije u Hrvatskoj te će vas i dalje nasmijavati po raznoraznim kulturnim i ugostiteljskim mjestima. Ovo nije ni kraj samog Comedy Cluba, već mala logistička pauza u kojoj ćemo pokušati dobiti gradski ili državni prostor ili barem bolje uvjete za stand-up comedy scenu kako bismo mogli vratiti dom stand-up komedije i mjesto iz kojeg svakodnevno odzvanja gromoglasan smijeh. Iako tužni zbog ove situacije, neizmjerno smo ponosni na sve što smo postigli u posljednjih devet godina rada kluba te petnaest godina stvaranja scene. 'Odgojili' smo, 'odškolovali' i bili odskočna daska za više od dvadeset profesionalnih stand-up komičara/komičarki, od kojih su neki pokrenuli i nove brendove u stand-up komediji. Organizirali smo u prosjeku više od petsto nastupa godišnje, od kojih i više od dvadeset festivala i velikih događanja. Osvojili smo razne nagrade, i to na svjetskoj razini, te ostavili velik utisak na svjetskoj sceni zbog načina rada, količine stvaranja novih tekstova i novih prilika i nastupa za nove komičare/komičarke", napisala je.

"Zahvaljujemo vam što ste nas pratili sve ove godine i uz sve nedaće omogućili da ovaj klub živi godinama. Bez vas ne bi bilo ni nas. Hvala vam za svaki smijeh, svaki aplauz, svaku kupljenu kartu, svaki share, svaku pohvalu i svu podršku što ste nam davali godinama. Hvala vam od srca. Vidimo se vrlo brzo u Shock Show Industry (Katran) kao privremenom domu dok se situacija ne promijeni. Volimo vas sve i nadamo se da ćete nas i dalje pratiti i pomoći nam što prije ostvariti uvjete za novi dom", poručila je domaća komičarka publici.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene