Ekskluzivno online

Nadoknadi propušteno! Uz ove legende klupske i underground scene se partijalo za vikend

Svakog petka i subotu donosimo vam UŽIVO nastupe vrhunskih hrvatskih DJ-eva Svakog petka i subotu donosimo vam UŽIVO nastupe vrhunskih hrvatskih DJ-eva Foto: Nova Studio

Ako ste velika imena klupske i underground scene propustili pratiti uživo petkom i subotom u Studio LIVE Sessionu, imate priliku za popravak već danas. Zabava ne mora biti rezervirana samo za vikend, mash-upove Indyja i Ree ili harmoničan tehno Rudmana i Dundova pustite u bilo kojem trenutku jer iako smo razdvojeni, spaja nas dobra glazba.

Velika imena klupske i underground scene donose vam DNEVNIK.hr i A1 svakog petka i subote od 21 do 23 sata putem streama na Showbuzz.hr-u, odnosno Youtube kanalu A1. U vaš dom donosimo najbolje klupske zabave uz koje se možete rasplesati u papučama. 

Mash-up party petkom

Pogledaj i ovo DJ Aldo Morro rasplesat će vas večeras u Studio LIVE Sessionu Multimedijalni artist Ekskluzivan nastup: DJ Aldo Morro sve nas rasplesao i donio dašak ljetnih vrući noći i avantura

Petak je rezerviran za r'n'b, hip hop, house, dance i hitove posljednjih tri desetljeća. Očekuju nas još DJ Aldo Morro, Zadranin koji je svojim nastupima rasplesao cijelu Hrvatsku i DJ Em Bee, mnogima poznat s vrhunskih RNB Confusion partyja.

Sezonu kućnih zabava otvorio je jedan od najpoznatijih klupskih imena DJ Indy, a partijali smo i uz jednu od najtraženijih DJ-ica u regiji, Reu.

Club nights subotom

Subotom vam donosimo najjača imena hrvatske underground scene.
Pred nama su najpoznatiji hrvatski barist i veliki zaljubljenik u vinile i glazbu općenito Nik Orosi te Felver, začetnik hrvatskog klupskog stvaralaštva i vizionar koji na klupskoj sceni djeluje kao DJ, ali i organizator klupskih događanja više od 25 godina.

Nastupe najjačih imena hrvatske underground scene i u ''normalnim'' uvjetima s nestrpljenjem iščekuju ljubitelji elektronike, a ako ste propustili jednog od najboljih hrvatskih producenata Rudmana ili svjetski poznatog Dundova, donosimo vam njihove nastupe.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene