Novouređeni prostor SC-a najavio je povratak kultnog okupljališta studenata na ljestvicu najpoželjnijih zagrebačkih party destinacija.


Tisuće rasplesanih studenata oduševljeno se zabavljalo na Sveučilišnoj Brucošijadi. Iako su tek prva studentska godina, mladi iz cijele Hrvatske oduševili su načinom zabave, modnih odabirom ali i plesnim i pjevačkim umijećem.

Danima unaprijed rasprodana Brucošijada ponudila je glazbeni izbor za svakog. Više od 3000 studenata zabavljalo se na tri pozornice i tri vrste glazbe. Na Blue stageu nastupili su popularni hrvatski DJ-i eM Bee i Jurki uz čije se urbane hitove plesalo do ranih jutarnjih sati. Na Black stageu nastupili su šibenski DJ duo Mrtvo hitovlje kao i grupe Bang Bang i Mnogi drugi dok su ljubitelji domaće glazbe na Red stageu uživali u glazbi Tamburaša za dušu.

Brucošijada (Foto:PR)

„Hvala svima na posjeti i isprike svima koji nisu uspjeli doći do karte. Još jednom smo pokazali da je Brucošijada u SC-u najluđi studentski tulum godine. No, sada se treba uozbiljiti i posvetiti se akademskim obavezama.“ – izjavio je zamjenik predsjednika Studentskog zbora Sveučilišta u Zagrebu Marko Lepoglavec.

Brucošijada (Foto:PR)

Novouređeni prostor Studentskog Centra oslikan očaravajućim grafitima zagrebačkih uličnih umjetnika Sveučilišnom Brucošijadom najavio je povratak kultnog okupljališta studenata na ljestvicu najpoželjnijih zagrebačkih party destinacija. Uz pomno biranu glazbu u skladu s trendovima mladih, vrhunski uređeni prostor, atraktivne izvođače i brojne dodatne sadržaje najavljuje još brojne nezaboravne provode koji obećaju veselu plesnu akadmesku godinu.