Rijeka je plesala ovog vikenda uz Student Day Festival.


Tisuće mladih iz Hrvatske i regije uživalo je u koncertima poznatih svjetskih i domaćih glazbenika na Student Day Festivalu, a svojim domovima se vraćaju s novim prijateljstvima i uspomenom na provod koji će dugo pamtiti.

Vezani članci Slika nije dostupna Rijeka: Započeo Student Day festival! Slika nije dostupna Student Day Festival: Juraj Zigman za Dan mladosti u Rijeci

Uz zarazne ritmove Ede Maajke, Nene Belana, Darka Rundeka i brojnih drugih domaćih i svjetskih glazbenika plesalo se do ranih jutarnjih sati, a u vrhunskom provodu uživali su glumac, pjesnik i glazbenik Rade Šerbedžija, glazbenik Damir Urban, dizajner Juraj Zigman, glazbenica Martina Vrbos i brojni drugi.

Rijeka je spremna za Student Day festival!

'Već godinama sam vjeran sudionik Student Day Festivala i mogu reći da je ovaj festival svakako jedan od mojih najboljih provoda u Rijeci. Protekla dva dana uživao sam u odličnoj glazbi i dobrom društvu te s nestrpljenjem očekujem nastavak sljedeće godine', izjavio je dizajner Juraj Zigman.

Tisuće zadovoljnih studenata proteklih dva dana razmjenjivalo je studentske radove i iskustva na Međunarodnom studentskom filmskom festivalu, raznim radionicama, izložbama, natjecanjima te brojnim kulturnim i sportskim aktivnostima.

Sjajna ekipa iz Chikaz Fit Festa pokazala je kako su mladi itekako osvješteni kada je riječ o zdravom životu i rekreaciji, a tijekom cjelodnevnog druženja plesalo se u ritmu najpoznatijih svjetskih plesova poput zumbe i brojnih drugih.

Veliki projekt Studentskog zbora Sveučilišta u Rijeci i udruge RiKUP još jednom se pokazao kao pun pogodak za vesele proljetne dane koje s nestrpljenjem očekujemo i sljedeće godine.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook