Evo što vas čeka

Student Day Festival: Juraj Zigman za Dan mladosti u Rijeci

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Dvodnevnom druženju i opuštanju pridružit će se tisuće mladih, a najpoznatiji riječki modni dizajner Juraj Zigman i ove se godine uključuje u najluđu zabavu za mlade i daje podršku ovom zanimljivom projektu.

Četvrti po redu Student Day Festival 2013. uskoro u Rijeci! Svega nas pet dana dijeli od najvećeg okupljanja mladih na prostoru gata Karloline riječke.

Pogledaj i ovo Albina Recite nam u anketi! Albinin golišavi kostim za nastup na Eurosongu izazvao podijeljene reakcije, što vi kažete, sviđa li se vama?

Svoju podršku mladim ljudima i ove će godine dati poznati riječki modni dizajner Juraj Zigman. Samo za ovu priliku osmislio je majicu Revolucija koja će svojim dizajnom zasigurno privući mlade ljude.

>> Heineken omogućava najboljim DJ-ima nastup na Ultra Festivalu

'Jako sam sretan što sam ponovo dio ove sjajne priče. Mladim ljudima u Rijeci potrebna je potpoar, a ovim sam dizajnom majice pokazao kako ja vidim naš grad i studente. Naziv Revolucija predstavlja studenstku revoluciju i moju želju da ova generacija barem ovako pokaže revolt i da ih se na neki način čuje', izjavio je Juraj Zigman ususret festivalu.

Raspored Student Day Festivala 2013.

U petak 24. i subotu 25. svibnja grad Rijeku službeno preuzimaju studenti koji će na kulturni, glazbeni, sportski i zabavni spektakl stići iz cijele Hrvatske i regije.

Na prostoru gata Karloline riječke, te drugim festivalskim prostorima uz već potvrđene rokere iz Zagreba Hladno pivo, na glavnoj pozornici u petak, 24. svibnja nastupiti će i Mandrili, Kandžija, Sane, Moskva te Kung Foo Fighters.

Legendarni Goran Bare i grupa Majke zasvirat će u Rijeci u subotu 25. svibnja, a očekuju nas i odlične svirke grupa Stillness, Radioaktiv, Vanillaz te RHCP Tribute benda.

 Program i svi koncerti besplatni su za sve posjetitelje.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene