Boli je 'mljac'

Street Food Festival privukao više od 3 tisuće posjetitelja

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Odlična jela, dobra zabava i pozitivna atmosfera, obilježili su prvo izdanje Hrvatskog street food festival, koje je nadmašilo sva očekivanja i privuklo vise od 3000 onih koji su se zaželjeli ukusne hrane, neobičnih okusa i dobre zabave.

Prolaz u Varšavskoj 16a bio je pretijesan za sve one koji su došli probati BBQ chickenwings, indijski tradicionalni burek, meksičke tortilje, domaće janjeće kobasice te razna druga jela i doživjeti djelić atmosfere karakteristične za street food festivale diljem svijeta.

Hrana se pripremala na 6 punktova, gdje je 8 kuhara, predvođenih majstorom woka Matijom Nikolićem uistinu davalo sve od sebe kako bi jela bila na najvišoj razini i kako bi svima onima koji su došli priuštili jedno nezaboravno iskustvo.

Pogledaj i ovo showbuzz Njam! Zaštićen od kiše Street Food Festival ovog vikenda na Strossmayerovom šetalištu

>> Poručio siromašnima: Jedite stari kruh!

U neobičnim okusima i aromama uživala je i pjevačica Indira Vladić, pjevačica grupe Colonia koja je priznala da s obzirom na obaveze voli ponekad pojesti ‘s nogu’ dok je gradonačelnik Zagreba Milan Bandić bio oduševljen samom idejom te izrazio želju da se ovakva lijepa priča nastavi, za Zagreb i njegove građane, ali i turiste kojih se u metropoli sve više.



Uz odličnu hranu posjetitelji su mogli uživati i u atraktivnoj demonstraciji najmlađih članova judaškog kluba Black Belt, u čemu su posebno uživali najmlađi posjetitelji festivala dok su njihovi roditelji uživali u gastronomskim delicijama i hladnim osvježavajućim napicima.

Uz dobru hranu i pivo ide i dobra kava, a za to se pobrinula tradicionalni starozagrebački kafić Kavanica, koja je u Vrašavskoj predstavila kavu posebne arome dok su svi posjetitelji imali 20 posto popusta na sve njihove proizvode u sklopu Street Food Festivala.

'Drago nam je prije svega da je naša ideja street food festival zaživjela, a ovoliki odaziv publike i posjetitelja potvrda je da građani Zagreba vole nove ideje, nove sadržaje i da žele uživati u nekim drugačijim stvarima. Ni sami nismo očekivali ovoliki broj posjetitelja, što nam je svakako škola za budućnost jer vjerujemo da Street food festival može pronaći važno mjesto na gastro sceni u danima pred nama i ovim putem najavljujemo i drugo izdanje i to uskoro, sigurni smo s još više kuhara, još većom ponudom ukusne hrane i na puno većem prostoru', izjavili su osnivači i organizatori Street Food Festivala Matija Nikolić i Lana Klingor Mihić.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene