Spider-Man u Zagrebu

Što je to jutros osvanulo na zagrebačkim ulicama?

DailyBugle (Foto: PR) DailyBugle (Foto: PR) PR 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 DailyBugle (Foto: PR) Galerija

Mervelov Spider-Man jedna je od najiščekivanijih igara ove godine.

Na ulicama centra glavnog grada danas je svima jedan detalj okupirao pažnju.

Pogledaj i ovo Halestorm 22. studenog Dobitnici Grammyja Halestorm vraćaju se u Zagreb: Moćna live mašina s najboljim ženskim rock vokalom današnjice priprema spektakl

Crvena "kutija" odnosno stalak za novine, specifičan samo za ulice New Yorka, stigao je u Zagreb i brojne slučajne prolaznike podsjetio na omiljenog superjunaka.

Ususret jednoj od najiščekivanijih igara ove godine, Marvelov Spider-Man, Zagreb je nakratko postao New York, a Zagrepčani su imali priliku pročitati popularni Daily Bugle – novine u kojima je kao fotograf radio Peter Parker, glavni protagonist, koji nakon ugriza radioakitvnog pauka stječe nadljudske moći i postaje Spider-Man.

Igra koja konkurira za najzanimljiviju ove jeseni, ugledala je svjetlo dana na isti dan kada je Zagreb dobio svoje prve Daily Bugle novine i karakteristične crvene dispenzere za njih, 07.rujna kako je i najavljivano.

Ovo nije Spider-Man koji se viđao u filmu. Ovo je iskusni Peter Parker, koji je vještiji u borbi protiv visokog kriminala New Yorka. Istovremeno pokušava uskladiti svoj kaotični osobni život i karijeru, dok sudbina devet milijuna Njujorčana leži u njegovim rukama. Igra počinje uvodom gdje Petera Parkera budi telefonski poziv upomoć. Napadnuta je banka, a jedino Spider-Man može otkloniti prijetnju. Igra odlikuje fantastičnom grafikom i realističnim prikazom New Yorka. Jedinstveno iskustvo upoznavanja grada koji nikada ne spava, njihanje po zgradama i zidovima Velike Jabuke uz pomoć paukove mreže i borba protiv negativaca kao što su Electro, Scorpion ili Vulture tek su dio dugonajavljivanje video igre.

Marvelov Spider-Man radio je Insomiac Games, studio kojem je Spider-Man prva licencirana igra u 24 godine postojanja. U igri se neće igrati samo sa strip junakom, već s i s Peterom Parkerom, čovjekom iza odijela superjunaka.

Dok Zagrepčani listaju Daily Bugle novine, koje su preuzeli sa stalka za novine prije odlaska u školu ili na posao, za ljubitelje igara, gaming sezona upravo počinje 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene