Fashion Week Zagreb

STIŽE U ZAGREB: Žena koja odijeva Hollywood

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Brend Stasia poznata je danska couture kompanija, koja više od tri desetljeća odijeva mladenke, kraljevski krug slavnih osoba i mnoga poznata lica.

U petak na Fashion Weeku Zagreb zagrebačkoj publici predstavit će se i svjetski poznata dizajnerica, Dankinja Stasia koja između brojnih celebrityja oblači i velike hollywoodske zvijezde poput Meryl Streep i Glenn Close koje vrlo često i privatno nose njezine modele.

Pogledaj i ovo Britney Spears je li moguće?! Britney Spears objavila vijest koja će rastužiti njezine obožavatelje, glasine ipak nisu bile točne

Balkanske ljepotice koje su zaludile svijet

Stasijine modele nose i obožavaju i pripadnice danskog kraljevskog kruga poput poznate danske manekenke Caroline Flanning, prijateljice princeze Mary; slavne glumice Birgitte Hjort Sørensen koja je glumila u seriji Game of Thrones, hollywoodskom filmu Pitch Perfect 2 te poznatim danskim serijama poput Borgena, a gledat ćemo je i u novoj televizijskoj seriji Martina Scorsesea 'Vinyl' gdje glumi s Oliviom Wilde, Paulom Ben-Victorom i Bobbyjem Cannavaleom.

Novi uspjeh Helene Šopar

Zaštitno lice brenda joj je najpoznatija danska voditeljica Christiane Schaumburg-Müller O'Connor, jako dobra prijateljica Britney Spears; Eva Harlou poznata po danskom X Factoru te mnoge street style zvijezde.

Iza brenda Stasia, osim vlasnice Stasie Hallas, stoji i mladi obrazovani dizajner Soeren Le Schmidt koji zadnjih godinu dana usko surađuje s njom kreirajući kolekcije. Brend Stasia poznata je danska couture kompanija, koja više od tri desetljeća odijeva mladenke, kraljevski krug slavnih osoba i mnoga poznata lica, no uz couture odjevne komade, kreiraju i ready-to-wear liniju pod imenom Lace by Stasia. Godine 2013. na danskom Elle Style Awardsu Stasijina je haljina proglašena za najljepšu haljinu godine.

Ona je najljepša Europljanka i prva pratilja Top Modela svijeta

'Jako smo sretni i uzbuđeni što ćemo našu novu S/S 2016 kolekciju koja uključuje Lace by Stasia liniju i couture haljine, nakon Fashion Weeka Kopenhagen, prikazati na Fashion Weeku Zagreb. Reviju ćemo otvoriti ready-to-wear linijom, a zatvoriti večernjim couture haljinama. Nadamo se da će se Hrvatskoj svidjeti što ćemo prikazati', izjavila je Stasia koja sa Soerenom danas slijeće u Zagreb.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene