Sjajan provod!

Stiže nam Pozitivan koncert - evo ovogodišnjih izvođača!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Deveti Pozitivan koncert održat će se u subotu, 30. studenog u zagrebačkom Domu sportova uz nastupe Gorana Bareta & Majki, Urbana i njegove četvorke, beogradskog sastava S.A.R.S. i riječkog Quasarra.

Pozitivan koncert u organizaciji HUHIV-a (Hrvatske udruge za borbu protiv HIV-a) i agencije LAA manifestacija je kojom se obilježava Svjetski dan AIDS-a i predstavlja završnu točku u cjelotjednim aktivnostima HUHIV-a.

Mada uporište i dalje ima u edukacijskom i humanitarnom karakteru, Pozitivan koncert je u devet godina postao jedno od najvažnijih glazbenih okupljanja u Hrvatskoj. U nešto manje od desetljeća događaj je prirodno rastao, krenuvši od Tvornice kulture preko Dvorane Dražena Petrovića do Doma sportova u kojem je prethodne dvije godine bio rasprodan para dana ranije i što ga čini najvećim dvoranskim rock koncertom u državi.

>> Hladno pivo, Let3 i Brkovi osigurali večer punu pozitive!

Održan je kontinuitet, nije se pauzirala niti jedna godina, a koncert je u dosadašnjih osam izdanja posjetilo više od 30.000 posjetitelja. Pozornicom Pozitivnog koncerta prodefilirala su najveća regionalna imena, od Dubioza kolektiva, Hladnog piva, Laibacha, TBFa do Leta3, Kawasaki 3P-a, Pipsa, Brkova, Stereo MCs-a, Lollobrigide, Svadbasa i mnogih mnogih drugih.

Kombinacija snažnog line upa i izuzetno povoljne ulaznice pokazala se dobitna za Pozitivac koji istu taktiku primjenjuje i ove godine.

Pogledaj i ovo Goran Bare premijera Goran Bare & Majke predstavljaju novi singl i spot "Rođen za suze", uskoro stiže i novi studijski album

Na pozornicu Doma sportova u subotu, 30. studenog izaći će:

GORAN BARE & MAJKE
Goran Bare i njegove Majke posljednji su od “teškaša” domaće rock scene koji nisu nastupali na Pozitivnom koncertu. Vrijeme je da se i to promjeni. Naš najkarizmatičniji vokal sa svojim je bendom u Domu sportova odsvirao neke nezaboravne koncerte, kakav će sigurno biti i 30. studenog.

URBAN & 4
Od samog početka Pozitivnog koncerta Damir Urban bio je jedan od izvođača koji su dali najveću podršku, kako svirački, tako i porukama u kampanji. Povratak na Pozitivac njegov je veliki zagrebački koncert kakav uvijek čuva za kraj godine.

S.A.R.S.
Grupa S.A.R.S. spada u onu grupu izvođača koja se svojom glazbom posljednjih godina uspjela nametnuti u cijeloj regiji. Nije tajna da im je bila velika želja svirati na Pozitivnom koncertu, a, s obzirom da su nakon brojnih rasprodanih nastupa u zagrebačkim klubovima konačno “zreli” za veće prostore, pozivnica za Dom sportova idealno je tempirana.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene