Zbog pandemije

Odgođen Stingov koncert u Zagrebu, novi datum još nije poznat, a evo što će biti s kupljenim ulaznicama

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Sting je 21. ožujka trebao nastupiti u zagrebačkoj Areni u sklopu hvaljene turneje "My Songs", no koncert je sada odgođen za jesen, a novi datum bit će objavljen uskoro.

Zbog trenutnih ograničenja nastalih uslijed pandemije, Stingov koncert u zagrebačkoj Areni koji se trebao održati 21. ožujka odgođen je za jesen.

Pogledaj i ovo Bryan Adams 13. prosinca Jedan od najuzbudljivijih glazbenika današnjice Bryan Adams uskoro u Zagrebu, očekuje nas pravi rock spektakl

Sting je trebao nastupiti u Zagrebu u sklopu hvaljene turneje My Songs, na kojoj izvodi svoje omiljene pjesme iz dugogodišnje karijere ovjenčane sa 17 nagrada Grammy, s grupom The Police i kao solo izvođač.

Novi datum koncerta bit će objavljen uskoro, a sve ulaznice kupljene do sada vrijedit će i za novi koncert, najavili su organizatori.

Povrat novaca, za sve one neće biti u mogućnosti biti na koncertu u jesen, bit će moguć do 30 dana nakon objave novog datuma.

Njegov koncert, ocijenjen kao "majstorska izvedba od početka do kraja", podsjeća posjetitelje na najveće hitove, "Fields of Gold", "Shape of my Heart", "Roxanne" i "Demolition Man" i čini jedan nezaboravan događaj”. Na setlisti su i “Englishman In New York”, “Every Breath You Take”, “Message In A Bottle”.

Stinga na turneji prati električni, rock ansambl koji uključuje Dominica Millera na gitari, Josha Freesea na bubnjevima, Rufusa Millera na gitari, Kevona Webstera na klavijaturama, Shanea Sagera na harmonici te Melissu Musique i Genea Noblea kao prateće vokale.

Specijalni gost i predgrupa Stingu bit će njegov sin, glazbenik Joe Sumner.

Krajem prošle godine Sting je objavio hvaljeni album "The Bridge" koji, napominje se, predstavlja različite faze i stilove iz njegove karijere bez premca i crpi inspiraciju iz žanrova kao što su rock n' roll, jazz, klasična glazbu i folk.

Napisan i snimljen u godini globalne pandemije, ova nova zbirka pjesama otkriva Stingova razmišljanja o osobnom gubitku, razdvojenosti, lockdownu i izvanrednim društvenim i političkim previranjima, dodaje se.

Osim zagrebačkog koncerta, odgođeni su svi europski koncerti koji su se trebali održati od 7. od 21. ožujka.

(Hina)

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Vanna - 1 Vanna - 3 +0 Vanna i Boytronic Celebrity Vanna uhvaćena u rijetkom izlasku sa suprugom, nakon 24 godine braka izgledaju zaljubljeno kao prvog dana!

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Šime Vrsaljko (Foto: Instagram) Šime Vrsaljko vjenčanje (Foto: Instagram) Šime Vrsaljko (Foto: Instagram) Šime i Matea Vrsaljko (Foto: Instagram) +5 Šime i Matea Vrsaljko (Foto: Instagram) Celebrity Vrsaljkova lijepa supruga novim potezom dala naslutiti ono o čemu se već dugo šuška, što se zapravo događa?

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene