proljeće 2022.

Hvaljena Stingova svjetska turneja "My Songs" stiže i u Zagreb, slavni glazbenik izvest će svoje najomiljenije pjesme

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Stingov koncert My Songs bujan je i dinamičan show koji sadrži njegove najomiljenije pjesme, napisane tijekom slavne karijere ovog 17-strukog dobitnika nagrade Grammy, kako s grupom The Police, tako i kao solo izvođač.

Glazbenik Sting stiže pred hrvatsku publiku u ponedjeljak, 21. ožujka 2022. godine u Areni Zagreb, gdje će izvesti koncert u sklopu posebne turneje My Songs. Prodaja ulaznica počinje u petak, 12. studenoga, putem Eventim.hr sistema i na Eventim prodajnim mjestima.

Pogledaj i ovo Sting i Trudie Styler - 16 Kao tinejdžeri Legendarni pjevač ludo je zaljubljen u ženu zbog koje je ostavio suprugu, a detalje iz njihove spavaće sobe svi su komentirali

Stingov koncert My Songs bujan je i dinamičan show koji sadrži njegove najomiljenije pjesme, napisane tijekom slavne karijere ovog 17-strukog dobitnika nagrade Grammy, kako s grupom The Police, tako i kao solo izvođač. Pozdravljen kao "majstorska izvedba od početka do kraja", koncert "vodi obožavatelje na glazbeno putovanje kroz vrijeme", s "hitovima poput "Fields of Gold", "Shape of my Heart", "Roxanne" i "Demolition Man" i čini jedan nezaboravan događaj”. Obožavatelji također mogu očekivati i pjesme “Englishman In New York”, “Every Breath You Take”, “Message In A Bottle” i mnoge druge Stingove velike hitove.

Stingov najnoviji album, The Bridge, bit će objavljen u cijelom svijetu 19. studenog i prikazuje njegovu plodnu i raznoliku kantautorsku snagu. Napisan i snimljen u godini globalne pandemije, ova nova zbirka pjesama otkriva Stingova razmišljanja o osobnom gubitku, razdvojenosti, lockdownu i izvanrednim društvenim i političkim previranjima. The Bridge predstavlja različite faze i stilove iz njegove karijere bez premca i crpi inspiraciju iz žanrova kao što su rock n' roll, jazz, klasična glazbu i folk. Ovaj eklektičan album obilježava tipičan Stingov pop-rock zvuk, koji se posebno dobro čuje na uvodnoj rock salvi "Rushing Water” i novi indie-pop zvuk na “If It’s Love“.

Na turneji, Stinga će pratiti električni, rock ansambl koji uključuje Dominica Millera na gitari, Josha Freesea na bubnjevima, Rufusa Millera na gitari, Kevona Webstera na klavijaturama, Shanea Sagera na harmonici te Melissu Musique i Genea Noblea kao prateće vokale.

Specijalni gost Joe Sumner pojavljuje se na svim novonajavljenim datumima, pa tako i na zagrebačkom koncertu.

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Član benda Prljavo kazalište Jasenko Houra (Foto: IN Magazin) Prljavo kazalište (Foto: Dnevnik.hr) Prljavo kazalište (Foto: Dnevnik.hr) Valentina Baus uživo sa zagrebačkog stadiona u Kranjčevićevoj (Foto: Dnevnik.hr) - 2 +0 Valentina Baus uživo sa zagrebačkog stadiona u Kranjčevićevoj (Foto: Dnevnik.hr) - 1 Celebrity Houra progovorio o surovoj realnosti s kojom se mnogi danas suočavaju: "Skrivali smo doma račune od njega, a cijeli je život radio kao liječnik"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene